2019.04.15. 13:55:06 9421 268

Itt a tavasz, itt a kerékpárszezon! - Tippek, ha a nadrágod látná kárát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan vannak, akiket az első, második, sokadik fagyok beköszöntése sem tántorít el a napi szintű kerékpározástól, ám a többség ilyenkor, a tavasz biztos megérkezésével pattan nyeregbe. A rendszeres bicajozás előnyei mellett azért néhány apró bosszúsággal is találkozunk ilyenkor.

Kerékpározás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kerékpározás

Ilyen például az, ha a nadrágunk szára rendszeresen piszkos lesz a lánctól, vagy éppen bele is akad a kis „fűzérbe”. Mit tehetünk, hogy ez ne így legyen? Néhány apró, ám annál hasznosabb tipp!

Ha varrós kedvedben vagy!

Ha rendszeresen bringázol, érdemes a nadrágod belső felére egy-egy patentot varrni, amit indulás előtt összecsatolsz, ha pedig megérkeztél a „célállomásra”, csak „kipattintasz”.

Ha jó a kézügyességed!

Ugyan szaküzletekben kapható erre a célra alkalmas védőszalag, akár elkészítheted magad otthon is! Ehhez végy egy vastag gumiszalagot, aminek a végére varrj patentot. Ha van kedved, időd, energiád, akár a vastag gumiszalagra varrhatsz valamilyen „zsákot” is, a saját ízlésvilágodnak megfelelően! Sőt, akár többfélét is készíthetsz, különböző színű nadrágokhoz.

A legegyszerűbb!

Végy egy ruhacsipeszt, és csíptesd össze a nadrág külső részét, úgy, hogy lánc felől a nadrág a bokádra simuljon.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Quiche, az „ezerízű” francia lepény

Lehet, hogy különösen hangzik, azonban a quiche kifejezéssel egy misztikus-thriller, a Kindred, magyarul: A rokonok, nézése közben találkoztam életemben először. Miközben a főszereplő, Charlotte, a muszáj-rokonlátogatás előtti lelki előkészületek közepette megemlítette a quiche-t, rögtön azon kaptam magam, hogy már nem is a filmet nézem, hanem azonnal kutakodni, keresgélni kezdtem, hogy mi lehet ez az ételféle, amit Charlotte és párja szerint a meglátogatandó rokonok elég sűrűn fogyasztanak.

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.