2020.03.04. 09:31:01 8703 275

Itt a tavasz, dekorálj! – Például gombokból!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre, végre és végre márciust írunk, amikor is bármi történjék, most már itt a tavasz, a jó idő, a madárcsicsergés. Ha eddig nem tetted volna, ideje kikeleti díszbe öltöztetni szívedet, lelkedet, no, és persze az otthonodat! És nem árt felkészülni a közelgő tavaszi ünnepekre sem!

Gombok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gombok

Ha például az évek folyamán egész szép gomb készletet halmoztál fel, ideje megszabadulni tőlük! Vagyis, inkább új értelmet adni létüknek! Legyen idén tavasszal a gomb a fő dekorációs eszközöd az otthonodban, vagy éppen a szeretteidnek készített ajándék készítése közben!

A nagyszuloklapja.hu segítségével összegyűjtöttünk néhány igazán frappáns ötletet!

Mi készülhet gombból?

  • Lehet belőle színes poháralátét! Nem csak praktikus, de igazán mutatós néhány kör alakban összefűzött gomb!

  • Lehet belőle szuper ékszer is! Mondjuk néhány színes körből összefűzött karkötő! De még a hullámcsatodat is feldobja néhány apró gomb!

  • Legyen belőle dekoráció! Akár a falra is készíthetsz egy képet, azonos színű gombok felhasználásával. Lehet úgy is, hogy a mintára kerüljenek a gombok, de megoldható, hogy (például felirat esetén) a szöveg köré.

  • Díszíthetsz is vele! Kerülhetnek színes kis körök akár a már kicsit megunt balerina topánodra, de az övedre is!

  • Szuper keret vagy egy színes függöny? Naná, jöhet mindkettő, szigorúan gombok felhasználásával!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...