2019.06.16. 11:00:19 7314 210

Itt a szünidő! – Pakolj helytakarékosan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már alig vártuk, hogy itt legyen, és most végre megérkezett! Naná, hogy a nyárról, illetve a jól megérdemelt pihenésről van szó! Itt az ideje, hogy felkészítsd a tested, lelked, elméd, no és persze a bőröndödet a nagy utazásra! Apropó, bőrönd! Nálad is gondot jelent a bepakolás?

Börönd bepakolása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Börönd bepakolása

Sajnos, én 4 év kollégiumi élet után sem tanultam meg helytakarékosan bepakolni az utazótáskámat, bőröndömet, úgyhogy jobb híján viszem a fél lakást és/vagy a fél ruhatáramat.:-) De szerencsére, vannak, aki tökélyre fejlesztették ebbéli tudásukat, és ezt nem restek megosztani az internet, illetve a különböző videómegosztók lelkes közönségével! Pakolási, és egyéb, utazással kapcsolatos okosságok következnek!

Ha szeretnél feliratkozni a csatornára, itt megteheted!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában