2019.12.09. 14:10:42 10335 331

Itt a játék vége! 2019 utolsó sorsolása december 10-én!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ne maradj le Te sem az év legutolsó nyereménysorsolásáról a PROAKTIVdirekten! Kiderül az is, hogy ki a bónusz nyereménynövelés és a fődíj nyertese! Vajon Te leszel az?

Karácsonyi nyertes - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi nyertes

A nyertesek nevét a PROAKTIVdirekt.com Facebook oldalán és itt a weboldalon is közzé tesszük. Látogasd meg oldalainkat, és a játék lezárta után ne felejts el csatlakozni az új nyereményjátékhoz sem. Ki tudja, lehet, hogy a következő nyertesünk Te leszel!

Ma még javíthatod a nyerési esélyeidet!

Ha növelni szeretnéd az esélyeidet a nyerésre, és ezért akár a nyereményed összegéből is hajlandó lennél áldozni egy kicsit, akkor ma még van erre lehetőséged. Válts be sorsjegyeket, hogy megsokszorozd a nyerési esélyeidet! A sorsjegyeket itt válthatod be, és ennek feltételeiről bővebben olvashatsz!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...