2022.11.02. 17:25:00 8060 295

Ismerd meg a méregtelenítés újabb módját: Itt a Kratom!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kratom egy Délkelet-Ázsiában őshonos fa, amelynek a leveleit szárítva, füstölve, főzetként vagy a kivonatából készített gélként is használják gyógynövényként. A kratomfa levelei alkaloidokat tartalmaznak, amelyek pszichoaktív hatásokat is okoznak.

Kratom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kratom

A kratom hatása attól függően változik, hogy mekkora dózisban alkalmazzák. Kis adagot használva energetizáló hatású, míg nagyobb adagot fogyasztva nyugtató hatást vált ki. Azonban leginkább méregtelenítő hatása miatt kedvelt.
A kratomfa leveleit tehát természetes méregtelenítőként használják, de ez a növény egyben erős antioxidáns, valamint kezelhető vele a szorongás, a depresszió, és a krónikus fáradtság is.
A kratomban számos alkaloid található, amelyek a szervezet opioid receptoraival kölcsönhatásba lépve fájdalomcsillapító hatást érnek el. A közkedvelt serkentő hatása mellett a kratomfogyasztás serkentheti az emésztőrendszert és elősegíti a rendszeres bélmozgást.

Csak óvatosan a kratommal!

Azonban minden jónak van rossz oldala is, nincs ez másképp a kratonnal sem. Használata közben mellékhatásokkal is kell számolnunk: A leggyakoribbak közé tartozik a hányinger, a székrekedés és a hasmenés ugyancsak. (Ez utóbbi kettőt viszont előnyünkre is fordíthatjuk.) A kratom ezek mellett hallucinációkat okozhat, míg hosszú távú használata függőséghez vezethet. A kratom használata előtt mindenképpen egyeztessünk kezelőorvosunkkal, hogy megvitassuk vele használatának lehetséges kockázatait.

Hogyan működik a Kratom, mint a szervezet megtisztítója?

A vér méregtelenítése

Úgy vélik, hogy a kratom képes eltávolítani a méreganyagokat a vérből és fokozni a vérkeringést. Ez a hatása hozzájárul az általános egészségi állapot javulásához.

A máj méregtelenítése

A máj létfontosságú szervünk, a méregtelenítésben játszik nagy szerepet. A kratom úgy segíthet a máj megtisztításában és méregtelenítésében, hogy serkenti a toxinokat lebontó enzimek termelését. Ezenkívül a kratom antioxidánstartalma megvédi a májat a szabad gyökök okozta károsodásoktól.

Védelem a káros méreganyagok ellen

Tudományos kutatások eredményeire várnak, hogy bebizonyosodhasson, a kratom hatóanyagai képesek blokkolni a szervezetbe kerülő méreganyagok hatását. Ez azt jelentené, hogy ez a nagyfokú óvatosság mellett alkalmazandó gyógynövény potenciálisan felhasználható lehet majd olyan súlyos állapotok kezelésére, mint például az ételmérgezés vagy a kábítószer-függőség elvonási tünetei.

Habár a kratom első hallásra igazi csodaszernek hangzik, elengedhetetlen, hogy kizárólag csak felelősségteljesen és mértékkel használjuk!

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...