2018.01.22. 17:11:10 15068 359

Ismerd meg a külföldi tehetségkutatók érdekes versenyzőit!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jelenleg a zenekedvelő magyar közönség az Eurovíziós dalverseny magyarországi válogatójára figyel, akik pedig igazi rajongók, azok figyelemmel kísérik a konkurens országokban zajló válogatók alakulását is.

Zenehallgatás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zenehallgatás

Hogy azoknak is megszínesítsük a szürke januárt, akiket nem érint meg a nemzetek közti versengés, válogattunk össze néhány különleges karaktert a nemzetközi zenei tehetségekből.

A megosztó kisfiú – Britain’s Got Talent (BGT)

2009-ben az akkor még csak 12 éves, apai ágról perzsa származású Shaheen Jafargholi elindult a brit zenei tehetségkutató műsoron, amelyet Simon Cowell jegyez.

Mivel 2004-től kezdve gyermekszínészként is tevékenykedett, sokan támadták a nézők közül, hogy nem amatőrként miért indulhatott el a válogatón. A verseny előrehaladtával a zsűrit is megosztotta szereplése, végül a 7. helyen végzett. A műsor után számos rádió- és tv-showban szerepelt. A dédi, aki csak énekelni szeretett volna - Britain’s Got Talent

A fiatalság után az egyik legidősebb döntőbe jutott versenyzőt mutatnánk be nektek ugyancsak Angliából:

Janey Cutler 81 évesen egy csodálatos Edit Piaf dallal lopta be magát 2010-ben a nézők szívébe. Egészen a fináléig jutott, majd végigturnézta Angliát a többi BGT-s versenyzővel. Az idős hölgy a következő évben jobb létre szenderült.

A tinilány rengeteg hangszerrel – American Idol

Az amerikai nagyközönség 2015-ben ismerhette meg az akkor 15 éves cowgirl-t, Jeneve Rose Mitchell-t, aki a legjobb 14-ben végzett végül. A lányt kiemelte a többi énekesnő közül, hogy több mint tízféle hangszeren játszik. Többek között zongorázik, gitározik, fuvolázik, trombitázik és csellózik. Most egy hárfával előadott dalt hoztunk nektek.

A világi dalokat éneklő apáca – The Voice of Italy

Nem, nem tévedtem el, nem az Apáca Show-ról lesz most szó! 2014-ben Cristina Scuccia orsolyita rendi nővér azért jelentkezett az olaszországi tehetségkutatóba, hogy a Ferenc pápa által hirdetetteknek eleget téve tanúskodjon az örömről. Őszinte, tiszta személyiségével el is nyerte a közönség rokonszenvét, így ő nyerte meg a versenyt. A díjátadó után a közönség vele együtt imádkozott.

Különböző etnikumok keveredése – Sweden’s Got Talent/Talang Svergie

A végére hagytam személyes kedvencemet: ő Jon Henrik Fjällgren. A kolumbiai árva fiút egy svédországi lapp család fogadta örökbe, ebből adódóan rénszarvas-pásztorkodással foglalkozik. Hiába adták ki 16 éves korában az első albumát, tíz évvel később mégis úgy döntött, részt vesz a svéd tehetségkutató versenyen, hogy a nyereményből kiadhassa a következő lemezét. Ez a vágya teljesült is. Hagyományos számi dalokat énekel, amiket indián motívumokkal ötvöz.

Forrás: wikipedia.org, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.