2018.01.22. 17:11:10 14971 359

Ismerd meg a külföldi tehetségkutatók érdekes versenyzőit!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jelenleg a zenekedvelő magyar közönség az Eurovíziós dalverseny magyarországi válogatójára figyel, akik pedig igazi rajongók, azok figyelemmel kísérik a konkurens országokban zajló válogatók alakulását is.

Zenehallgatás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zenehallgatás

Hogy azoknak is megszínesítsük a szürke januárt, akiket nem érint meg a nemzetek közti versengés, válogattunk össze néhány különleges karaktert a nemzetközi zenei tehetségekből.

A megosztó kisfiú – Britain’s Got Talent (BGT)

2009-ben az akkor még csak 12 éves, apai ágról perzsa származású Shaheen Jafargholi elindult a brit zenei tehetségkutató műsoron, amelyet Simon Cowell jegyez.

Mivel 2004-től kezdve gyermekszínészként is tevékenykedett, sokan támadták a nézők közül, hogy nem amatőrként miért indulhatott el a válogatón. A verseny előrehaladtával a zsűrit is megosztotta szereplése, végül a 7. helyen végzett. A műsor után számos rádió- és tv-showban szerepelt. A dédi, aki csak énekelni szeretett volna - Britain’s Got Talent

A fiatalság után az egyik legidősebb döntőbe jutott versenyzőt mutatnánk be nektek ugyancsak Angliából:

Janey Cutler 81 évesen egy csodálatos Edit Piaf dallal lopta be magát 2010-ben a nézők szívébe. Egészen a fináléig jutott, majd végigturnézta Angliát a többi BGT-s versenyzővel. Az idős hölgy a következő évben jobb létre szenderült.

A tinilány rengeteg hangszerrel – American Idol

Az amerikai nagyközönség 2015-ben ismerhette meg az akkor 15 éves cowgirl-t, Jeneve Rose Mitchell-t, aki a legjobb 14-ben végzett végül. A lányt kiemelte a többi énekesnő közül, hogy több mint tízféle hangszeren játszik. Többek között zongorázik, gitározik, fuvolázik, trombitázik és csellózik. Most egy hárfával előadott dalt hoztunk nektek.

A világi dalokat éneklő apáca – The Voice of Italy

Nem, nem tévedtem el, nem az Apáca Show-ról lesz most szó! 2014-ben Cristina Scuccia orsolyita rendi nővér azért jelentkezett az olaszországi tehetségkutatóba, hogy a Ferenc pápa által hirdetetteknek eleget téve tanúskodjon az örömről. Őszinte, tiszta személyiségével el is nyerte a közönség rokonszenvét, így ő nyerte meg a versenyt. A díjátadó után a közönség vele együtt imádkozott.

Különböző etnikumok keveredése – Sweden’s Got Talent/Talang Svergie

A végére hagytam személyes kedvencemet: ő Jon Henrik Fjällgren. A kolumbiai árva fiút egy svédországi lapp család fogadta örökbe, ebből adódóan rénszarvas-pásztorkodással foglalkozik. Hiába adták ki 16 éves korában az első albumát, tíz évvel később mégis úgy döntött, részt vesz a svéd tehetségkutató versenyen, hogy a nyereményből kiadhassa a következő lemezét. Ez a vágya teljesült is. Hagyományos számi dalokat énekel, amiket indián motívumokkal ötvöz.

Forrás: wikipedia.org, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...