2022.09.04. 17:48:35 6911 230

Indul a suli-buli! – Kezdjük vicces pillanatokkal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Újra véget ért egy nyár, indulnak a dolgos, iskolai hétköznapok. A szülők ilyenkor egy kicsit talán megkönnyebbülnek (legalábbis, akiknek nem 1.osztályba megy a gyereke:-)), hiszen a „Ki vigyáz a gyerkőcre?” kérdés megoldódik. Persze, jönnek helyette egyéb, megoldandó feladatok.:-)

Iskolakezdés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Iskolakezdés

A kiskorúak is vegyes érzelmekkel várják a sulit, hiszen nehéz elengedni a nyári szabadságot, de jó újra látni a régi barátokat. Tanárként is az egyik szemünk sír, a másik nevet ilyenkor.:-) De ha már így vagyunk ezzel mindannyian, nevessünk egyet vicces iskolai pillanatokon. És merítsünk ebből erőt az előttünk álló 9 hónapra.:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...