2022.11.30. 12:10:00 5595 220

Íme a legünnepibb adventi kalendárium - Ajándék magadnak is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Adj és kapsz! Ez a szeretet egyik alapvető törvénye. Miről másról is szólna ez a néhány alapjából sötét hét, amit mi emberek teszünk önmagunk számára ilyen fényessé? Hogyan járulhatsz ehhez aktívan hozzá, ahelyett, hogy idén csak a mások által megszabott (fogyasztói) hagyományokat követnéd?

Mézeskalács ajándékba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mézeskalács ajándékba

A 24 napos adventi naptárunk második 12 napját ismerheted meg. Ezt a második részt ismét úgy próbáltam összeállítani, hogy csekély pénz és annál több minőségi idő ráfordításával élhesd meg a karácsonyra történő lelki rákészülés időszakát.

Dec. 13. Készíts egyedi csúcsdíszeket a családtagjaid karácsonyfáinak tetejére! A stílus és színvilág eltalálása még figyelmesebbé teszi az ajándékot.

Dec. 14. Olvass fel esténként néhány fejezetet egy-egy karácsonyi történetből! (Pl. Karácsonyi ének, A Mikulás-expressz, A kis Jézus születése)

Dec. 15. Rendezz egy laza családi vagy baráti estet! Társasjáték vagy barátságos beszélgetés? Karácsonyi lejátszási listádat most is bevetheted!

Dec. 16. Vedd fel ma reggel a csúnya karácsonyi pulcsit, és vigyél vidámságot a napba!

Dec. 17. Látogass el egy karácsonyi koncertre, vagy egy adventi istentiszteletre, hogy lelked is ünnepi fénybe öltözhessen!

Dec. 18. Ne feledd meggyújtani a 4. gyertyát is, ami a szeretet jelképezi! Midőn immár mind a 4 gyertya együtt lángol, már biztosan elárasztott téged is az összes krisztusi erény: Bocsáss meg mindazért magadnak, amiért mérges voltál az idén magadra.

Dec. 19. Küldj karácsonyi üdvözlőlapokat! A kézírással írt képeslapok sokkal személyesebbek, és kellemes meglepetést fognak okozni mindazoknak, akik kapják.

Dec. 20. Sétáltass menhelyi kutyust! Ha ráveszel erre még pár ismerőst, akkor úgy tehettek jót, hogy közben minőségi időt is tölthettek egymással.

Dec. 21. Látogasd meg egy távoli rokonodat, akiről szép gyermekkori emlékek élnek benned.

Dec. 22. Hívd fel a “haragosodat”, - vagy egy korábbi jó barátodat, akivel valamiért megszakadt a kapcsolat, - és kívánj neki áldott ünnepeket! (Természetesen akkor, ha a megbocsátást komolyan is gondolod.)

Dec. 23. Süss a karácsonyi aprósüteményekből egy kicsivel többet, majd készíts belőlük apró csomagokat, amelyeket (másnap) a közvetlen lakóközösséged küszöbén hagyhatsz.

Dec. 24. A karácsonyfa feldíszítése és a karácsonyi menü elővarázslása között szakíts időt arra, hogy a mögötted álló 3 hét tanulságait átgondold, és rájöhess, melyik 3-4 adventi esemény állt legközelebb a szívedhez. Ezekből hosszú éveken át tartó hagyományt is teremthetsz!

A sorrendet természetesen a legtöbb esetben tetszőlegesen felcserélheted, és a személyiségedhez jobban passzolóra is kicserélheted azt, amelyiket csak akarod. A lényeg, hogy a karácsony szellemisége járjon át közben. Szeretetteli időtöltést kívánunk!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...