2021.10.06. 11:45:00 7184 179

Íme a legjobb őszi dekorációs ötletek kültérre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugye milyen jó egy hangulatosan feldíszített otthonba hazatérni? A legjobb, hogy nem kell húsvétig vagy karácsonyig várni arra, hol tematikus dekoráció díszelegjen életterünkben. A díszítésnek pedig nem kell megállnia az ajtóban: a tornác és a veranda is várja a kiterjesztett őszi díszletet.

Őszi tornác szalmabálákkal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi tornác szalmabálákkal

Ünnepeld meg a legszebb és legigazibb őszi hónap beköszöntét kikapcsolódás gyanánt egy kis kreatívkodással! Ne maradj ki idén sem a mókából, hiába nőttek ki a gesztenye állatok készítéséből a gyerekek, saját örömödre is díszítgethetsz. S hogy igazán kedvet kapj a saját monumentális őszi dekorációd létrehozásához válogass kedvedre az alábbi inspiráló ötletgyűjtemény elemeiből:

Csak és kizárólag tök!

Faragva, festve, szalaggal átkötve, csak úgy natúr vagy mindent vegyesen, a tökkel nem lőhetünk mellé ilyenkor. Az összhatást fokozhatod elegáns szövetek kihelyezésével, ha a csupa tök dekorációt túlságosan puritánnak találod. Kedves ötlet a tökfaragás helyett például a házszámot vagy üdvözlő üzenetet ráfesteni egy-egy nagyobb tökre.

Maximalista módon megközelítve!

Ha a Halloween számodra az ősz fénypontja, ne hagyd ki az alkalmat, hogy kidíszítsd a verandát vagy a bejárati ajtót és annak környékét a nagy napra várva. Sütőtök akad bőven, színes levelekkel díszíthető az ajtó és a lépcsőn random elhelyezett szárított búzaszárak egészíthetik ki a klasszikus őszi megjelenést.

Félre a narancssárgával!

Fehér dísztökökFehér dísztökök

Ki mondta, hogy minden őszi dekorációba elengedhetetlen a narancssárga és a barna szín? Igazán üdítő látvány lesz, ha fehér színű dísztököket párosítasz össze élő (zöld) növényekkel! A meleg, boldog árnyalatokkal rendelkező őszi díszek bizony kevésbé árasztanak friss hatást, így ezzel a színösszeállítással a letisztult stílus kedvelői is kedvet kaphatnak a díszítgetéshez.

Legyen saját szénabálád!

A szénabála egy igazán kreatív módja annak, hogy textúrát vigyünk az őszi dekorációba. Ahelyett, hogy minden díszítőelemet közvetlenül a talajra helyezünk, használjuk ki egy kisebb bála széna által kínált magasságot. Ez díszíthető különböző méretű tökkel, fenyő tobozokkal, szárított kukoricával és még sok más terménnyel.

Ihletődj a régi parasztházak stílusából!

A barátságos esztétika valóban összeszedett hangulatot kölcsönöz a térnek és tökéletes így az őszre. Az ilyenkor elengedhetetlen sütőtököt rusztikus és vidéki ihletésű elemekkel kombinálhatjuk, mint például lámpásokkal, kockás pléddel és gallyakból koszorúval. A teraszunk máris készen áll a forralt borozós szezonra.

Használj fel egy-egy meghökkentő elemet!

Létra, mint őszi dekorációs elemLétra, mint őszi dekorációs elem

Gondoltad volna, hogy a tükrök nem csak beltéri használatra szolgálhatnak? Adj otthonos hangulatot a verandának - és tedd is ezzel egy időben világosabbá – egy nagy tükör kiakasztásával. Keretezd kedved szerint.
A rusztikus hangulatú falétrák számos módon felhasználhatók. Akassz rájuk az őszi takarókból, vagy lógass le a fokokról őszi fűzéreket, így biztosan sajátos lesz a kültéri vendégváró helyed.

Színesítsd a balkonládákat!

Hálás őszi téma, ha virág helyett őszies dekoráció kerül a balkonládába. Ha nem mondanál le a virágok ültetéséről, húzz egy rendhagyót és a virágokat cserébe a sütőtökbe ültesd!

Forrás: www.goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...