2023.06.13. 10:15:00 6168 248

Íme, a legjobb nyári légfrissítő illatok! A te otthonodhoz melyik illik?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem célom világot váltani, nem fogom feltalálni a spanyol viaszt, inkább egyfajta komplett listát szeretnék most összeállítani, hogy a fárasztó mindennapok és a nyaralási előkészületek mellett rábökhess a kedvenc nyári illatod nevére. Ne csak mi, de otthonunk is illatozzon!

Illatosítás és légfrissítés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Illatosítás és légfrissítés

Az illatok fontos szerepet töltenek be életünkben: egy ínycsiklandozó illat ízletes ételt ígér, egy jellegzetes illat meghatározó emléket ébreszt, de a megfelelő illat akár fel is ébresztheti érzékeinket, míg egy másik éppenhogy megnyugvást hozhat. Ahogy a téli ünnepkör elképzelhetetlen részet képezi az almás-fahéjas, vagy a narancsos illat, vannak olyan illatok, amelyek inkább a szabadabb nyári hónapokhoz köthetők.

Sokak kedvenc nyári illatai közé tartozik a frissen vágott fű és a tengeri sós levegő illata, de mégsem ezeket szeretnénk érezni az otthonunkban. Ezek helyett olyan kellemes illatok közül válogathatunk, amelyek alig észrevehetően, de határozottan frissítik a nappalink levegőjét.

Jöhet egy-két klasszikus?

Ahogy a fagyik között, úgy a légfrissítők között is letaszíthatatlan a vanília! Ez a kevésbé tolakodó illatok közé tartozik, míg az erősebb illatok kedvelői választhatják a virágos illatokat, mint például a rózsa, a jázmin vagy a levendula.

Rendhagyó illatok légfrissítéshez

Ezeken kívül a menta, a szantálfa, és a pacsuli olyan választások, amik először meghökkentőek lehetnek, de személyes ízlésünk pont alkalmassá teheti akármelyiket otthonunk légtereinek illatosításához.

Ha nyár, akkor trópusi!

A trópusi illatokat nem csak virágok ihlethetik, hanem gyümölcsök is: ananász, papaja, gránátalma, vagy kókusz versengenek a citrusos illatok mellett.

Tipp: Illatharmonizáció!

A téma szakértői szerint nem csak a színekre kell figyelnünk a környezetünkben, de a különböző illatok együttes használatának szabályaira is.
Ahogy egyes fűszerek kihozzák vagy elrontják egymás és az étel ízét, ugyanúgy vannak olyan illatok, amelyek csodásan harmonizálnak egymással. Keressük meg ezeket, hogy az öblítőnk, a parfümünk és a légtérben terjengő légfrissítőnk se legyen orrfacsaró együtt szagolva.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...