2019.11.03. 17:42:18 7663 332

Imádnivaló kutyás filmek hideg őszi estékre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt mondják, ha egy film főszereplője egy négylábú kedvenc, az bizony tuti siker. Nem kell ahhoz filmszakértőnek lenni, hogy belássuk: ez bizony így van. Hiszen szinte mindenki tud mondani kapásból egy, de akár több mozisikert, melynek szereplői kutyusok.

Család kutyával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Család kutyával

Nektek is megvan a kedvencetek? Íme, a Top5 kutyás film, szerintünk!

Marley meg én

Hogyan kíséri végig egy pár, aztán egy család életét egy négylábú kedvenc? Hogyan lesz cikkek főszereplője, ezáltal egy kicsit mindenki kedvence? Hogyan sírhatunk együtt a szereplőkkel a film szomorú jelenetein? Már csak azért érdemes végignézni ezt a filmet, hogy mindezekre választ kapjunk!

Kutyám, Jerry Lee

Hogy is lesz egy négylábú és egy kétlábú zsaruból először ellenség, majd szövetséges és a végén barát? Ebbel a retró kutyás moziból kiderül.

Egyik kopó, másik eb

Hogy maradjunk a retrónál, no, és a rendőr-kutya párosnál, a Tom Hanks-rajongóknak is jut egy kutyás film. Adott egy pedáns, már-már tisztaság- és rendmániás rendőr és egy kissé büdös, kissé koszos, nagyon is nyáladzó négylábú szemtanú. Hogy lesz ebből barátság?:-)

Bethooven

Maradjunk a retrónál, és egy kezdetben cuki, később óriási tappancsú és testű ebnél és az őt befogadó családnál. A film több részt is megélt, ám az első kettő az igazi.

Egy kutya négy élete

Örök, akár életeken átívelő barátság kutya és ember között – ilyen bizony létezik, legalábbis a film elgondolása szerint.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...