2020.07.12. 08:29:32 11315 308

Imádjuk az illatát! – Így őröld a kávéd magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Gyermekkorom egyik meghatározó emléke, hogy akárhányszor beléptem a közelünkben található boltba, mindig megcsapott a frissen őrölt kávé illata. Az előtérben nekem akkor óriásinak tűnő masinák várakoztak arra, hogy valaki kávészemekkel töltse meg őket, és már készen is volt a frissen őrölt kávé!

Őrölt kávé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őrölt kávé

Ha otthon is szeretnéd ezt a finom illatot érezni, vágj bele a kávéőrölésbe! Ezekkel az eszközökkel mehet!

  • Naná, hogy a daráló! Méghozzá a mákdaráló! A kis elektromos masina általában egy-egy kisebb adag szemes kávét képes finom, illatos porrá őrölni.

  • A jó öreg mozsár! Ha csak kis mennyiségre van szükséged és jó erőben vagy éppen:-), egy mozsár is megteszi, hogy porrá zúzd a fekete szemeket. Az elektromos készülékekhez képest nagy előnye, hogy sokkal kevesebbet kell bíbelődni a takarítással.

  • Ismered a malmokat? Természetesen nem az ipari mennyiségű gabonát megőrlő malmokra gondolunk most, hanem a kis méretű, elektromos házi malmokra. Ha van ilyen a háztartásodban, akár kávé őrlésére is használhatod.

  • Ha van otthon ilyen szuperkészüléked! A thermomixerek amolyan „sok az egyben” funkciójú konyhai gépek. Ha rendelkezel ilyennel, akár ezzel is kipróbálhatod a kávédarálást!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...