2015.01.29. 18:25:30 6839 49

Ilyen megható sörreklámot még nem láttál!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vagy lehet, hogy mégis találkoztunk már hasonlóval? Ha megnézed a Budweiser idei reklámját tutira könnybe lábad a szemed, aztán elkezdesz gondolkozni rajta, hogy hol is láttál ilyen sztorit... Ne is agyalj tovább, eláruljuk: a 2014-es Budweiser reklámban. Persze ez nem von le semmit ennek a filmecskének a varázsából! Nézd meg te is!

Sörreklám | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sörreklám | Fotó: youtube.com

Szigorú időzítés!

A reklám nem véletlenül jelent meg most, a sörgyártó cég már évek óta az amerikai futball-bajnokság, a Super Bowl idejére tartogatja a megható képeket. Egész Amerika ezen fog sírni.

A reklámfilmben szereplő clydesdale lovak már 1933 óta elválaszthatatlanok a cégtől, a szesztilalom után ilyen lovak és egy piros-fehér-arany kocsival szállították le az első sörrakományt a kocsmákba, St. Louisban. Azóta a kocsi és a lovak is a Budweiser szimbólumainak számítanak.

Íme egy kis válogatás, ha még szívesen könnyeznél a kutyás-pacis, sőt szamaras :) reklámokon:

Forrás: budweiser.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...