2015.11.25. 13:00:17 10384 279

Ilyen, amikor egy virág 100-szor gyorsabban nyílik ki! - Videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretnél valami megnyugtatót látni? Nézd meg ezeket a videókat, amelyeken timelaps technológiával mutatják be, ahogy különböző virágok felcseperednek vagy éppen kinyílnak. A felgyorsított virágba borulás olyan élettel tölti meg a virágokat, hogy húsvér és lélegző egzotikus kisállatoknak tűnnek. Nagyon érdekes!

Narancs rózsa | Fotó: pixabay.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Narancs rózsa | Fotó: pixabay.com

A virágzás folyamatának megnyugtató, ám gyönyörű pillanatait követheted nyomon a következő videókon, többszörösére felgyorsítva.

Zenével együtt az igazi:

Egy másik koncepció, amelyből ugyanolyan nyugalom árad

Ilyen, amikor a tavirózsa életre kel

Mintha filmszereplők lennének ezek a sisak- és hóvirágok

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.