2015.11.25. 13:00:17 6317 274

Ilyen, amikor egy virág 100-szor gyorsabban nyílik ki! - Videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretnél valami megnyugtatót látni? Nézd meg ezeket a videókat, amelyeken timelaps technológiával mutatják be, ahogy különböző virágok felcseperednek vagy éppen kinyílnak. A felgyorsított virágba borulás olyan élettel tölti meg a virágokat, hogy húsvér és lélegző egzotikus kisállatoknak tűnnek. Nagyon érdekes!

Narancs rózsa | Fotó: pixabay.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Narancs rózsa | Fotó: pixabay.com

A virágzás folyamatának megnyugtató, ám gyönyörű pillanatait követheted nyomon a következő videókon, többszörösére felgyorsítva.

Zenével együtt az igazi:

Egy másik koncepció, amelyből ugyanolyan nyugalom árad

Ilyen, amikor a tavirózsa életre kel

Mintha filmszereplők lennének ezek a sisak- és hóvirágok

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...