2017.06.26. 10:52:40 12486 365

Illatozz sokáig – és spórolj is közben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha rátalálunk a kedvenc illatunkra, foggal-körömmel ragaszkodunk hozzá, és jó ideig csakis azt a parfümöt szeretnénk használni. Ebből szinte egyenesen következik, hogy az illat bizony gyorsan fogy majd. Ha szeretnél spórolni vele kicsit, van pár tippünk, hogyan teheted ezt meg!

Parfüm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Parfüm

Na, persze, azért ésszerűen is kellene használni! Mert az ember lánya hajlamos még egy cseppet ide, még egy cseppet oda tenni, egy kis fújás még erre, meg egy kicsi amarra, és ugyan az illatfelhő garantált, de az üvegből is hamar elillan a csodás „töltet”.

A kevesebb néha tényleg több!

Hiába rajongsz egy bizonyos illatért, azért arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba a használatát! Nem kell, hogy a családod, barátaid, kollégáid már kilométerekről érezzék az érkezésed, mert parfümfelhőben úszol!

Hogy sokáig illatozzon!

Ha kedvenc parfümöd nem tartozik épp a legolcsóbbak közé, az plusz még egy ok, hogy miért érdemes kipróbálni a következő, parfümspórolós tippeket.

  • Csepegtess a testápolódba, vagy a babaolajba, amit használsz, pár csepp parfümöt. Hasonlóan intenzíven illatozol majd, mintha magadra fújnád. Viszont így tovább tart az illat is, és a parfüm is.

  • Azt a területet mindenképpen krémezd be, amit be fogsz parfümözni! Ha így teszel, az illat tovább megmarad majd!

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Fel a kalappal! Elegáns védelem a fejnek

Érdekes, hogy egészen a XVII. század beköszöntéig egyetlen úri hölgy sem viselt kalapot. Viseltek azonban a cselédasszonyok, az alsóbb rétegekhez tartozó fiatal lányok, majd a későbbiek folyamán a városi polgárság hölgyei is. Ezután már nem kellett sok ahhoz, hogy a pompás kalapok belopják magukat a nők budoárjaiba, így előszeretettel viselték azokat séták, cukrászdázás, díszes vacsorák, vendéglők, teadélutánok idején, vagy éppen udvarlók fogadásakor. Nem csoda hogy a fejfedő-eleganciának ma is sokan hódolnak.

A hátfájás legfőbb kiváltó okai és természetes kezelési lehetőségei

Az Egészségügyi Világszervezet adatai szerint 2020-ban a deréktáji fájdalomban érintett emberek száma 619 millió körüli volt. Ez a megdöbbentő szám azonban a becslések szerint 2050-re akár 840 millióra is emelkedhet. A hát- és derékfájdalom a legkevésbé sem korlátozódik az idősebb korosztályra, hiszen szinte minden életkorban megtapasztalható. Ez a fájdalomtípus megnehezíti a mozgást, hatással van az életminőségre, valamint a mentális jóllétre egyaránt.