2017.06.26. 10:52:40 12434 365

Illatozz sokáig – és spórolj is közben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha rátalálunk a kedvenc illatunkra, foggal-körömmel ragaszkodunk hozzá, és jó ideig csakis azt a parfümöt szeretnénk használni. Ebből szinte egyenesen következik, hogy az illat bizony gyorsan fogy majd. Ha szeretnél spórolni vele kicsit, van pár tippünk, hogyan teheted ezt meg!

Parfüm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Parfüm

Na, persze, azért ésszerűen is kellene használni! Mert az ember lánya hajlamos még egy cseppet ide, még egy cseppet oda tenni, egy kis fújás még erre, meg egy kicsi amarra, és ugyan az illatfelhő garantált, de az üvegből is hamar elillan a csodás „töltet”.

A kevesebb néha tényleg több!

Hiába rajongsz egy bizonyos illatért, azért arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba a használatát! Nem kell, hogy a családod, barátaid, kollégáid már kilométerekről érezzék az érkezésed, mert parfümfelhőben úszol!

Hogy sokáig illatozzon!

Ha kedvenc parfümöd nem tartozik épp a legolcsóbbak közé, az plusz még egy ok, hogy miért érdemes kipróbálni a következő, parfümspórolós tippeket.

  • Csepegtess a testápolódba, vagy a babaolajba, amit használsz, pár csepp parfümöt. Hasonlóan intenzíven illatozol majd, mintha magadra fújnád. Viszont így tovább tart az illat is, és a parfüm is.

  • Azt a területet mindenképpen krémezd be, amit be fogsz parfümözni! Ha így teszel, az illat tovább megmarad majd!

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...