2017.06.26. 10:52:40 12427 365

Illatozz sokáig – és spórolj is közben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha rátalálunk a kedvenc illatunkra, foggal-körömmel ragaszkodunk hozzá, és jó ideig csakis azt a parfümöt szeretnénk használni. Ebből szinte egyenesen következik, hogy az illat bizony gyorsan fogy majd. Ha szeretnél spórolni vele kicsit, van pár tippünk, hogyan teheted ezt meg!

Parfüm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Parfüm

Na, persze, azért ésszerűen is kellene használni! Mert az ember lánya hajlamos még egy cseppet ide, még egy cseppet oda tenni, egy kis fújás még erre, meg egy kicsi amarra, és ugyan az illatfelhő garantált, de az üvegből is hamar elillan a csodás „töltet”.

A kevesebb néha tényleg több!

Hiába rajongsz egy bizonyos illatért, azért arra figyelj, hogy ne vidd túlzásba a használatát! Nem kell, hogy a családod, barátaid, kollégáid már kilométerekről érezzék az érkezésed, mert parfümfelhőben úszol!

Hogy sokáig illatozzon!

Ha kedvenc parfümöd nem tartozik épp a legolcsóbbak közé, az plusz még egy ok, hogy miért érdemes kipróbálni a következő, parfümspórolós tippeket.

  • Csepegtess a testápolódba, vagy a babaolajba, amit használsz, pár csepp parfümöt. Hasonlóan intenzíven illatozol majd, mintha magadra fújnád. Viszont így tovább tart az illat is, és a parfüm is.

  • Azt a területet mindenképpen krémezd be, amit be fogsz parfümözni! Ha így teszel, az illat tovább megmarad majd!

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Szépítsd a kerted, töltsd fel a lelked

A kert és a kertészkedés fizikai és mentális egészségre gyakorolt számos pozitív hatásáról már többször értesülhettünk. Van azonban a kertekben valami misztikus szépség, valami őserő, amelynek mi magunk is alkotóivá, formálóivá válhatunk. Hihetetlen élmény gyönyörködni a munkánk szó szerinti és átvitt értelmű gyümölcsében és pompájában, elégedetten és elérzékenyülten mustrálni a kertünkbe varázsolt parányi paradicsomi hely folyamatosan megújuló szépségét.

Az artériákban lévő mikroműanyagok növelhetik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Az elszomorító tények szerint az egészségre és a környezetre egyaránt káros mikroműanyagok hatalmas mennyiségben vannak jelen. Mindenhol. Ami nem meglepő, hiszen kimutatták, hogy 2019-ben a műanyagtermékek globális szintű éves kibocsátása megközelítette a 460 millió tonna mennyiséget. Ilyenkor természetesen felmerül az újrahasznosítás kérdése, mint (vélt) mentőöv a műanyaghulladékokkal való küzdelem során. Sajnos ennek a műanyagmennyiségnek alig 9 százalékát sikerül újrahasznosítani.