2022.04.10. 08:31:00 6865 239

Illatozz egész nap! – Így lehet tartós a parfümöd
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha megtaláljuk a kedvenc parfümünket, szeretjük egész nap érezni magunkon. Míg reggel, induláskor illatfelhőben úszunk, addig a délelőtti órákban már úgy érezzük, mintha nem is használtunk volna a kedvenc illatunkból. Szerencsére, nincs minden veszve, kis segítséggel illatozhatunk egész nap.

Parfüm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Parfüm

Nem is hinnéd, milyen apró trükk elég ahhoz, hogy magadon reggeltől egészen estig magadon érezd a kedvenc illatod.

Íme a trükk!

Szerezz be egy kis tégely vazelint, és minden egyes parfümözés előtt kenj egy keveset bőröd azon felületére, ahova a parfümöt fújod majd, vagyis mehet belőle a csuklódra, nyakra, könyökhajlatba, dekoltázsra. Tényleg csak leheletvékonyan kend a zsíros krémet a bőrre! Ezután mehet is a bekent részre néhány csepp, vagy fújás a kedvenc illatodból!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...