2022.10.15. 17:49:31 8000 229

Ijesztő dekorációs ötletek halloweenra. Csináld magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ősz sem maradhat móka és mulatság nélkül. A sok gond és szürke mindennapok mellett kell a pihenés, kikapcsolódás, szórakozás. A legjobb erre a házibuli, például a közelgő halloween alkalmából. Még izgalmasabb lehet ez az ünnep, ha nem csak a barátainkkal töltjük el ezt a “rémes” estét, hanem a gyermekeinket is bevonjuk a mókába. A gyerekek például imádnak készülődni és nagy izgalommal gyártják a jelmezeket és dekorációkat, csak hogy lepipálják egymást a rém versenyben és egymás ijesztgetésében. Természetesen itt is az a cél, hogy igazán jól szórakozzunk és nagyokat kacagjunk a legfurább ötleteken.

Dekoráció Halloweenkor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dekoráció Halloweenkor

Mindenekelőtt a lakást kell előkészíteni az ünnepre, ami nem egyszerű feladat. A dekoráció ebben az esetben nagyon fontos, hiszen ez alapozza meg a hangulatot. Három kategóriájú dekorációra gondoltunk, ami teljes összhangot tud teremteni és egyszerűen elkészíthető.

Az első kategória a világítás és a különböző lámpások, mécsesek használata. Nem maradhat el a klasszikus töklámpás faragása, mert ez önmagában egy teljes délutánra való szórakozást jelenthet az egész család számára. Minél ijesztőbbre faragjuk a tököt, annál mókásabban fog kinézni, amikor este világít benne a mécses. Készíthetünk lampionokat, egyszerű led égősort felhasználva. A kis led égőket különböző, papírból készült búrával burkoljuk. A papír lampionokat különlegesebbé tehetjük úgy, hogy ijesztő figurákat vágunk ki belőlük. Az asztalokra zsírpapírból készült mécsestartók kerülhetnek, ugyancsak ijesztő figurákkal díszítve.

A második dekorációs kategória a textil és különböző zsinórok lehetnek. Fekete, fehér, narancssárga és ezüst textilekkel, sálakkal és organza anyagokkal dekorálhatjuk a lakás különböző részeit. Ügyesen beburkolhatjuk egy áttetsző anyaggal a menyezeti csillárt vagy egy sarokban álló lámpát, amely így sejtelmes fénnyel fog világítani. A falon lógó képet vagy tükröt is letakarhatjuk textillel, így alapot adva a különböző, más anyagokból készült dekorációk számára. Zsinórokból, kötelekből pedig fonhatunk, szőhetünk pókhálókat a lakás különböző sarkaiba. Kisebb fonalgombolyagból vagy fonal pamacsból pedig készíthetünk zsinórra fellógatott fekete pókokat.

A harmadik kategória a papír és a különböző termések, természetes alapanyagok felhasználása.. A termésekből, természetes alapanyagokból készíthetünk az ajtóra kopogtatót, az asztalokra, bútorokra kisebb díszeket. Kreatív boltokban kaphatók olyan kiegészítők, melyekkel még mókásabbá tehetjük ezeket a dekorációkat: boszorkány, boszorkánykalap, pók, seprű, tök figurák és egyéb érdekességek. Papírból is készíthetünk ilyen figurákat, apró díszeket, melyeket felerősíthetünk tűzőgéppel a lakásban textillel borított felületekre, illetve a led füzér zsinórjára is fel lehet őket lógatni, mint függődíszeket.

Végül, ha igazán ütős és emlékezetes dekorációt szeretnénk, ha tudunk szerezni egy valódi kirakati próbababát, azt öltöztessük fel boszorkánynak. Fekete köntös, egy fekete süveg kalap, egy ijesztő álarc szükséges hozzá, és ne felejtsünk el a keze ügyébe helyezni egy cirokseprűt. A vendégek garantáltan évekig fogják emlegetni a sarokban strázsáló "házi boszorkát".

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...