2019.04.14. 10:49:54 11412 334

Ijeszd el az alvászavart! – 2+1 tuti tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valószínűleg mindenkivel megesett már, hogy rövidebb vagy éppen hosszabb ideig valamiért nehezen aludt el, éjjel csak forgolódott, valamiért nem akart jönni álommanó. Aztán, ahogy a probléma jött, úgy ment is. Ám nem mindenki ilyen szerencsés.

Alvászavar - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alvászavar

Sokaknál nem csupán átmeneti bajról van szó, hanem mindennapi problémáról, mellyel meg kell küzdeni, rosszabb esetben együtt kell tudni élni. De hogyan lehetne megkönnyíteni ezt a korántsem könnyű helyzetet? Néhány tipp, ami a segítségünkre lehet!

Minden rendben körülötted?

Itt most nem feltétlenül arra gondolunk, hogy milyen sok stressz ér mostanában a munkahelyeden, esetleg otthon. Inkább az olyan hétköznapi dolgokkal kapcsolatban tegyél fel magadnak kérdéseket, mint táplálkozás, testmozgás, pihenés, kikapcsolódás. Jut elegendő idő arra, hogy kikapcsolj, valóban pihenj? Igyekszel odafigyelni a táplálkozásodra, ügyelsz rá, hogy késő este már ne fogyassz nehéz ételeket? De ha lehet, lefekvés előtt ne is egyél? Be tudsz iktatni hetente egyszer, kétszer, háromszor vagy akár többször valamilyen testmozgást? És szívesen is végzed ezeket? Ha átmeneti problémáid vannak az alvással, először ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak.

Ne gondolj rá!

Ha lehet, ne pörögjön minden egyes gondolatod az alvás körül! Ha folyamatosan ezen kattogsz, azzal valószínűleg nem segítesz magadnak a probléma megoldásán.

Mindig legyen kéznél papír és ceruza!

Ne légy rest lejegyzetelni reggel, ébredés után, körülbelül mennyi időt töltöttél ébren az éjszaka folyamán. Egyrészt segítség lehet Neked is, és talán kiderül az is, hogy amit Te hosszú óráknak hiszel, „csupán” néhány tízperc. Másrészt, ha komolyabbra fordul a probléma, és szakember segítségét kell kérned, ezek a jegyzetek jól fognak jönni!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...