2021.11.29. 17:53:53 8510 286

Így távolítsd el a foltokat! – Elő a szárazsamponnal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, akik ismerik a hétköznapi rohanást, a „Semmire sincs időm!” fogalmát, hogy a szárazsampon szerepe olykor-olykor felér egy életmentéssel. Segítségével egyszer-egyszer megússzuk a hajmosást. És még a háztartásban is nagy hasznát vehetjük!

Makacs zsírfolt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Makacs zsírfolt

Bizony, mert a szárazsampon remek folteltávolító hírében áll. Íme, néhány alkalom, amikor remekelhet. Csupán arra érdemes ügyelned, hogy ne színezett legyen a sampon, hiszen úgy esetleg egyéb foltokkal tarkíthatod a párnád, szőnyeged.

Foltos a párna? A megoldás: szárazsampon!

Egy zsíros paca csúfítja el a kedvenc díszpárnád? Elő a szárazsamponnal és tégy gyorsan csodát! Egy nedves szivacsra szórj egy kis sampont, majd ezt dörzsöld bele a foltba. Néhány perc múlva öblítsd ki, és figyeld, hogy a folt el is tűnt.

Zsírfolt a szőnyegen? A megoldás: szárazsampon!

Ha híján vagy a szőnyegtisztító pornak, jöhet a szárazsampon egy-egy szőnyeget csúfító, zsírosabb folt esetén. Csak szórd a sampont a foltra, mehet rá pár csepp víz, majd hagyd hatni egy kis ideig. Ha letelt a néhány perc, egyszerűen keféld ki a foltot.

Ha eredeti funkciójában használnád, itt találsz rá tippeket, mivel tudod helyettesíteni, ha éppen kifogyóban a szárazsampon készleted.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...