2021.11.13. 17:55:23 7224 245

Elfogyott a szárazsampon? – Csak semmi pánik! Van megoldás!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Talán kicsit túlzó a megfogalmazás, de egy-egy rohanós reggelen, egy-egy zsúfolt este után a szárazsampon bizony az életünket képes megmenteni. Csak néhány szórás a „varázsporból”, és máris indulhat a nap egy szuper frizurával. De mi van, ha kifogyott a flakon?

Száraz sampon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Száraz sampon

Pánikra semmi ok, irány a konyha, vagy nézz szét a fürdőszobában és helyettesítsd!

A legkézenfekvőbb

A babahintőpor a legszuperebb választás, ha helyettesítenéd a szárazsampont. Hasonlóan hatékonyan szívja fel a felesleges zsírt a tincseidről, mint a kedvenc „porsamponod”.

Less be a konyhába!

Ha sütni most se időd, se kedved, azért a liszt jó szolgálatot tehet. Szórj a fehér porból keveset a hajtövekre, oszlasd el, és máris meg van mentve az aznapi frizura.

Inni is szeretjük!

Akkor a hajunkra kenve mi baj lehet a kakaóval? Persze, minket a por változat húzhat ki a bajból szárazsampon híján! Ha sötét a hajad, akár kakaóporral is segíthetsz a zsíros tincsek eltüntetésében. Természetesen, ne a cukrozott változatot használd!:-)

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...