2019.11.17. 17:58:01 14965 657

Így ne Őrülj meg a karácsonytól! 2. – Bevásárlás
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Utálod a tömeget, émelyegsz a novemberben kitett karácsonyi dekortól és az ünnepi pop slágerektől a hátadon feláll a szőr? Visszasírod a gyerekkort, amikor még csak a szüleidnél állt a bál Szent este előtti utolsó 24 órában? A karácsonyi ajándékvásárlás az év legidegőrlőbb projektje? Akkor ez a cikk személyesen Neked szól!

Karácsonyi akciók - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi akciók

A karácsonyi bevásárlás annak is kihívás, akit egyébként nem ráz a hideg a vásárlás gondolatától, csak az ünnepi időszak csúcsforgalmát nem bírja. Megannyi buktató, tengernyi stresszforrás. Hogyan kerülheted ki? Na, csak figyelj!

Írj listát!

Nem baj, ha nem jut eszedbe semmi a szeretteidnek és úgy érzed, hogy már mindenük megvan. Kérdezd meg, minek örülnének, és ha több verziót is kitudsz húzni belőlük, még a meglepetés ereje se veszik el. Ha bejön a képbe a szerénykedés, vagy az ajándékozottnak sincs ötlete még mindig van esély egy jó ajándékra! Gondold végig mi volt az utolsó pár ajándék, amivel levett a lábadról valaki – talán a szeretteid is örülnének neki!

Igenis figyelni kell a kupon-napokra!

Sosem érdekelt a Black Friday, meg az ilyen-olyan kupon-napok? Pedig mindenképp érdemes figyelned az időpontokat és ha nem számít az a pár száz forint, akkor a kiemelt akciós napokon messziről kerüld a plázáknak még a környékét is. Ilyenkor nem csak az üzletekben bolondulnak meg az emberek, de a bevásárló központok parkolóiban is lehetetlen szabad helyet találni, és a környéken a közlekedés is beadja a kulcsot. Ha kifejezetten rosszul vagy a tömegtől, szánj rá inkább egy novemberi hétköznap délelőttöt a bevásárlásra, ugyanis a délutánok az év ezen szakaszában már mindenhol nagyon sűrűek, a hétvégéről nem is beszélve!

Ha mégis kihasználnád az akciót, nézd ki az üzletben egy kevésbé forgalmas időszakban a megvásárolni kívánt holmikat, és csapj le rájuk akciósan a webáruházban!

Hidd el, nincs túl korán!

Ha mindig az utolsó pillanatra hagyod a bevásárlást, nem csoda, ha megőrülsz tőle. Idegeidre megy az utolsó hetekben az óriási, ideges tömeg, a lehetetlen parkolási helyzetek, a készlethiányos termékek és az, hogy még szerettél volna valakinek ajándékot venni, csak elfelejtetted… Ha mindezt már most letudod, később nem kell. A karácsonyi hangulat pedig nem vész el, hiszen december közepéig rá sem kell gondolnod az ágyneműtartóban pihenő holmikra. Azt se felejtsd el, hogy az online rendelések mindig csúsznak decemberben, tehát duplán jó, ha már most megrendeled a meglepetéseket.

Az otthoni bevásárlásból is ér nagyobbat csinálni, vedd meg előre, akár egész hónapra. A tartós élelmiszer és a fagyasztható holmik állagromlás nélkül kivárják, míg eljön az ideje a felhasználásnak. Ha okosan csinálod és rászánsz néhány órát, akkor innentől legfeljebb a kisboltba kell kiszaladni friss áruért.

A pénztárca kifordítás ünnepe?

Anyagilag is odavág a karácsony? Csinálj egy körülbelüli költségvetést, kinek mit tervezel ajándékozni, mennyit szánsz dekorációra, ünnepi menüre. Ez abban is segít, hogy ne költs fölöslegesen – nem biztos, hogy szükség van egy százhetvenkettedik szőrös porcelán rénszarvasra. Szintén sokat számít, ha a karácsonyi költségeket nem csak a 12. havi fizetés bánja, hanem megosztod és már novemberben is hagysz rá valamennyit.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...