2023.08.28. 14:27:00 7763 237

Így ne használd a szempillaspirálodat! - Öregítő „technikák”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy jó szempillaspirál aranyat ér! Ha használni is tudjuk, akkor az még többet! Ahogy megy előre az idő, az éveink száma nő, a szemünk hangsúlyozására használt sminktermékek száma fordított arányban változik. Mert idővel a kevesebb több, a szemhéjfesték, tus, szemceruza nem dob már annyit a külsőnkön.

Szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szempilla

A különböző make-up termékekkel általában javítani szeretnénk a kinézetünkön, csinosabbnak, fiatalabbnak tűnni ez által. Ám előfordul, hogy pont az ellenkezőjét érjük el ezzel. A szempillaspirállal például tökéletesen kihangsúlyozhatjuk a szemünket – ám el is ronthatjuk az összhatást, ha nem figyelünk oda a kis kefe helyes használatára.

Sajnos, hibát véteni nem nehéz, de csak semmi bánik, kijavítani is viszonylag egyszerű! Csak egy kis odafigyelés szükséges!

Hibák, melyeket elkövethetsz szempillaspirál használatakor

  • Ez itt nem a „pumpálás” helye! Már a spirál lecsavarásánál is véthetünk hibákat, hiszen sokan hajlamosak vagyunk ilyenkor pumpáló mozdulatokkal a kis tégelybe ki- és behúzkodni a kefét, azt gondolva, hogy így a megfelelő mennyiségű festék kerül majd kis „fésűre”. Ám ezzel inkább azt érjük el, hogy a festékanyag levegőt kap, és hamarabb kiszárad a tartályban lévő anyag.

  • Ne rétegelj! Ha több rétegben szeretnéd felvinni a festéket a pillákra, ne várd meg, míg az első megszárad, különben az új réteg csomós, csúnya lesz!

  • Jóból is megárt a sok! Te is igyekszel minél többször átfésülni a festékes kefével a pilláidat, hogy azok még hangsúlyosabbak legyenek? Így több rétegben kerül a festék a „helyére”, ezáltal megvan a veszélye, hogy összeáll, összecsomósodik. A szemünk kisebbnek, tekintetünk kevésbé nyitottnak, nyíltnak tűnik majd. Szóval, a hangsúly helyett csak kisebb-nagyobb pacák kerülnek a szemed köré.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Quiche, az „ezerízű” francia lepény

Lehet, hogy különösen hangzik, azonban a quiche kifejezéssel egy misztikus-thriller, a Kindred, magyarul: A rokonok, nézése közben találkoztam életemben először. Miközben a főszereplő, Charlotte, a muszáj-rokonlátogatás előtti lelki előkészületek közepette megemlítette a quiche-t, rögtön azon kaptam magam, hogy már nem is a filmet nézem, hanem azonnal kutakodni, keresgélni kezdtem, hogy mi lehet ez az ételféle, amit Charlotte és párja szerint a meglátogatandó rokonok elég sűrűn fogyasztanak.

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.