2015.12.27. 15:31:04 6259 238

Így (ne) bonts pezsgőt! – A lelkes amatőrök és a „vérprofik” majd megmutatják
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már csak néhányat kell aludni, és ennek az évnek is vége. Folyik majd a pezsgő, repülnek a pezsgősdugók és mindenki együtt örül majd az újévnek. A profi és a kevésbé gyakorlott pezsgőfogyasztók ilyenkor lelkesen mutogatják régi, jól (vagy kevésbé jól) bevált, esetleg vadiúj üvegbontási trükkjeiket.

Pezsgőbontás | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pezsgőbontás | Forrás: youtube.com

Bevallom, én nem tartozom sem a profi, sem az amatőr pezsgőbontók közé, ugyanis rendszerint fejvesztve menekülök, ha meglátom, hogy valaki egy üveg kipukkantására készül. Ugyanis valamiért tartok tőle. A videón szereplők között szerintem azóta vannak még néhányan, akik hasonlóan viselkednek ebben a helyzetben, mint én. És akadnak, akiknek van még mit gyakorolniuk. Másoknak pedig nem ártott volna, ha újítás és trükközés helyett a régi, jól bevált módszert alkalmazzák. Nevetni ér!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...