2022.07.04. 10:59:30 7075 244

Így ne árts a hajadnak zuhanyzás közben – 2+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyen megfelelő a sampon, a hajbalzsam, ha igényli sörényünk, a hajpakolás és máris kész a selymes, egészségtől ragyogó hajzuhatag. Egyszerű, ugye? Bizony, jó is lenne, ha ennyivel megúsznánk a dolgot. Mert a megfelelően kiválasztott kencék mellett nem árt, ha egyéb dolgokra is odafigyelünk.

Zuhanyzás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zuhanyzás

Természetesen az étkezés is nagyon fontos, mert az egészséges, szép hajért a megfelelő táplálkozással is sokat tehetünk. Emellett az sem mindegy, milyen vízben tisztítjuk meg tincseinket.

Na, nyomás!

Ha van rá lehetőséged, vásárolj olyan, zuhanyfejet, amelyen állítható a vízsugár erőssége. Ügyelj rá, hogy túl nagy nyomással ne érkezzen a fejedre az éltető víz, mert hajszálaid, hajhagymáid nem biztos, hogy díjazni fogják.

Van, aki forrón szereti – de a hajad nem tartozik ide

Zsíros, korpás a hajad, pedig odafigyelsz, hogy megfelelő készítményt használd? És a víz hőmérsékletére, mellyel a hajadat mosod, arra is kellő figyelmet fordítasz? Nagyon ügyelj, hogy ne legyen túl forró a hajmosóvíz, mert sokat árthatsz tincseidnek. Ha égési sérüléseket nem is szenvedsz, az imént felsorolt problémák, mint korpa, zsíros tincsek, hamar utolérhetnek.

Még egyszer a zuhanyfejről

Azt tudtad, hogy a kemény víz sem tesz jót hosszú távon hajadnak? Ha van rá lehetőséged, szerezz be egy olyan zuhanyfejet, melyben beépített vízszűrő van, aminek köszönhetően lágyabb víz folyik majd a fejedre zuhanyozás közben.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...