2023.08.26. 10:54:15 6823 226

Így legyen a szempillád maga a végtelen történet! - Tipp!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha egy szépségkívánságunk lehetne a szemünkkel kapcsolatban, az egyértelműen az lenne, hogy a szempilláink legyenek mindig extra hosszúak, extra formáltak, extra dúsak, akár egy őzikének. Sajnos, jótündérek a szépségiparban sem léteznek. Ellenben vannak trükkök, amelyekkel hipp és hopp, meghosszabbíthatjuk szempilláinkat.

Hosszú szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú szempilla

Ehhez a trükkhöz szükséged lesz egy szempillagöndörítőre. Ha még nem használtál ilyet, gyakorolj egy kicsit, mielőtt az „újhullámos” módszert alkalmaznád.

Csapjunk is bele!

Ezt a kis eszközt eddig úgy használtad, hogy alulról felfelé próbáltad formázni pilláid. Most próbáld meg úgy, hogy először felülről lefelé igyekszel ívet adni a pilláknak. (Tehát megfordítod a kis eszközt, és a homlokod felől közelíted meg a szemed.) Kicsit nyakatekert a mozdulat, de érdemes gyakorolni. Ha ezzel megvagy, mehet a hagyományos „állásból” is göndörítés. Most vidd fel a pillákra a festéket egy szempillaspirál segítségével és már rebegtetheted is őket!:-)

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...