2022.10.09. 14:23:38 6329 202

Így kösd meg a sáladat! – 2+1 gyors és egyszerű ötlet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Benne vagyunk az őszben nyakig, úgyhogy jó lesz, ha előszedjük a szekrény mélyén szunnyadó sálainkat, és óvjuk (a nyakunkat) a reggel, délutáni, esti szeszélyes, de legfőképpen hűvös, nyirkos őszi időtől. Hogy ez a ruhadarab ne csak praktikus, hanem csinos is legyen, íme, néhány sálmegkötő technika.

Csinos sál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos sál

Szeretnél egy körsálat?

De most azonnal? Akkor tedd a nyakadba a sáladat, egyszerűen kösd össze a sál két végét, nyolcas alakban forgasd meg, majd a „nyolcas” másik felét is húzd át a fejeden. A megkötéstől függően a csomót viselheted hátul, elrejtve, vagy éppen elől, büszkén megmutatva.

Egy masni itt, egy masni ott

Köss a sál közepére egy hurkot, majd tedd a sálat a nyakadba úgy, hogy a hurok az állad alatt legyen. A sál két végét húzd előre, majd a végeket húzd át a hurkon, mintha ezek lennének a masni végei. Egy csinos brossal még elegánsabb viselet lehet.

Nyakkendő, vagy valami olyasmi:-)

Ehhez a viselethez tedd fel a sálat a nyakadba úgy, hogy az egyik végét hosszabbra hagyod, majd ezt a végét körbetekered a nyakadon úgy, hogy a rövidebb vége alatt bújtatod át. Itt keletkezik egy kis hurok, amin – körbetekerés után - át tudod húzni a sál hosszabbik végét.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...