2018.12.27. 16:57:49 11764 333

Így kívántak boldog karácsonyt a sztárok!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha kimaradt karácsonykor a kari parti-feeling, akkor most pótolhatod James Cordon szokásos évvégi Carpool karaoke mulatságával! Az amerikai tévésztár egész évben egy bizonyos karácsonyi dalt énekeltetett a vendégeivel, majd megfejelte Michael Buble szereplésével!

Csillogó karácsonyfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csillogó karácsonyfa

Ha Te sem érezted idén azt a bizonyos karácsonyi-feelinget, akkor lehet, hogy Neked is csak Michael Buble hiányzott, no meg a többi fantasztikus énekes, aki ebben a videóban szerepel, mint például Christina Aguilera vagy Barbra Streisand.

Forrás: The Late Late Show with James Corden on youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...