2023.07.28. 10:57:46 6493 238

Így „készül” a tökéletesen passzoló farmer!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megtalálni a tökéletesen passzoló farmert az élet nagy-nagy boldogságai közé tartozik. Hányszor fordult már elő veled, hogy a próbafülkében állva, forogva, pörögve elégedetten csaptad össze a tenyered és/vagy ugráltál örömödben: ez az, megtaláltam, ő nekem az igazi… farmer!

Farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmer

Ugye, hogy nem túl sűrűn! Ha csak nem próbababa testtel áldott meg a sors, ezek bizony igen ritka pillanatok. És ha megvan a tökéletes farmer, ragaszkodunk hozzá foggal, körömmel, nem engedjük! Ám vannak pillanatok, amikor úgy érezzük, ő hagyott el minket. Amikor a szárítóról levett, frissen mosott nadrág sehogy sem akar feljönni ránk. Már utáljuk mosni, mert ilyenkor mindig jön a kudarc, úgy kell magunkra cibálni (egykori) kedvencünket. Menthetetlen a helyzet? Vagy van még remény arra, hogy egyszer újra kényelmes lesz az imádott nacink? Csak semmi pánik, erre is van megoldás!

Szuper tipp, hogy a frissen mosott farmer is passzoljon!

Ha végzett a mosógéped, a még nedves farmert öltsd magadra! Mozogj benne, végezz el néhány guggolást is akár, hagyd, hogy egy kicsit „táguljon”, igazodjon az a naci! Ha megvagy a művelettel, mehet is a farmer a szárítógépbe, vagy a szárogatóra! Nyugi, így kényelmesebb lesz az első felvételkor is!

Forrás. brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...