2020.01.22. 13:30:49 7902 234

Így használd a száraz sampont!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A száraz sampon igazi életmentő hírében áll. Segítségével megspórolhatunk nem kevés időt, amit bármire, pihenésre, alvásra, főzésre fordíthatunk. A használata igazán egyszerű, nem igényel nagy szakértelmet, de azért érdemes odafigyelni néhány dologra!

Száraz sampon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Száraz sampon

Érdemes néhány apróságra odafigyelni, mellyel akár növelheted is a száraz sampon hatékonyságát!

Figyelj a színekre!

Válassz a hajszínednek megfelelő száraz sampont! Így nem lesz furcsa sötét hajban az a néhány világos folt a „por” használata során.

Ne ez legyen az elsődleges hajápolód!

Ugyan használatával rengeteg időt megspórolhatsz, azért ne ess túlzásokba! Hetente párszor még elmegy a használata, de a heti egy vizes-samponos hajmosás ne maradjon el!

Maradjon is!

Alkalmankénti használatakor sem kell túlzásokba esned! Bőven elegendő belőle a hajtövekre tenned, különben a hajad gyorsabban zsírosodik majd. Ritkán mehet a haj teljes hosszára – ez a hajad dússágán változtathat!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában