2021.10.30. 10:39:01 6536 219

Így ápold a seprűdet – Hasznos tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahhoz, hogy sokáig használhassuk, bizony a seprűnek is szüksége van az ápolásra. Mert nem mindegy, hogyan bánunk vele, hol és hogyan tároljuk. Persze, csak akkor, ha fontos nekünk, hogy egy-egy darabot hosszú ideig használhassunk.

Seprű - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Seprű

Néhány tipp, hogy hosszú életű legyen a söprűd, akár a kertben, akár házon belül használod.

  • Hosszabbítsd meg az életét! Az első használat előtt mártsd a fejet sós vizes oldatba! Ügyelj rá, hogy csak a fej kerüljön a vízbe, a fa nyél ne!

  • Ügyelj a tisztaságára! Minden használat után szabadítsd meg a portól, kosztól, hogy tisztán kerüljön vissza a tárolóhelyére!

  • Ha már tárolás… Ha lehet, lógatva tárold, így megóvhatod a sörtéket attól, hogy elgörbüljenek.

  • Ha már elgörbültek… Némi vízgőz segítségével a sörték újra visszanyerik eredeti formájukat, irányukat. Tedd forró víz fölé a seprűt és tádáám, a kis sörték – némi igazgatás után - újra a helyes irányba kerülnek.

Forrás: haushaltstipp.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...