2022.09.30. 08:31:41 6286 213

Idén is lesz Szaunázók hétvégéje országos szauna programokkal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Magyar Fürdőszövetség idén is megszervezi immár ötödik alkalommal a Szaunázók hétvégéjét: október 1-2. között tematikus szauna programokkal várják az érdeklődőket az ország fürdőiben.

Szaunázás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szaunázás

A tavalyi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket: 31 fürdő az ország minden részéből csatlakozott a hétvégéhez, mely fürdőszolgáltatók szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat.

A közlemény szerint október 1-jén 16 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program valósul meg. Ugyanaz a zene, ugyanaz az illat és ugyanaz a koreográfia minden csatlakozó szaunavilágban Makótól Lentiig, Egerszalóktól Mórahalomig. Nagykanizsán ezen a hétvégén avatják fel a felújított szaunát. Az országos programban részt vevő fürdők listája a Magyar Fürdőszövetség honlapján található.

Vendég szaunamesterek, aromaterápiás és bőrápoló programok és hosszított nyitva tartás várja az érdeklődőket. Az őszi időjárásban a szaunázás segíti az immunerősítést, jó közérzetet biztosít és kellemes élményt nyújt.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...