2023.12.07. 15:32:32 7208 271

Idén is be lehet fogadni menhelyi állatokat a Négylábú szeretetfutár akció keretében
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Rex Kutyaotthon Alapítvány a karácsony közeledtével idén is meghirdeti Négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését, amelynek keretében menhelyi kutyákat és macskákat fogadhatnak be magányosan élő, az ünnepeket egyedül töltő emberek.

Kóbor kutya megmentése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kóbor kutya megmentése

A gazdára váró állatok fényképes és szöveges bemutatkozása megtekinthető az alapítvány honlapján, de a kiválasztott állatról bővebben a szervezet email címén is lehet érdeklődni.

Karácsonykor az egyedül élő embereknél felerősödhetnek a lelki problémák, a magányból fakadó rosszkedvűség, a négylábú kedvencek azonban sokaknak jelenthetnek gyógyírt. A Rex Kutyaotthon Alapítvány menhelyéről választható kutyák és macskák mind remek társai lehetnek az új gazdinak, kedvesek és jól alkalmazkodnak az új környezethez.

Szombaton akár személyesen is meg lehet nézni a Négylábú szeretetfutár akcióban részvevő állatokat Újpesten, a Rex Állatszigeten: az Állatok Mikulása nevű rendezvényen 11 és 14 óra között ismeretterjesztő előadásokkal, mini koncerttel és kézműves foglalkozással várják az állatbarátokat, családokat. Az idei rendezvény a téli madáretetés tematikája köré épül.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...