2022.12.07. 17:35:00 7380 261

Idén (is) ajándékozz tematikus csomagokat személyre szabottan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mit lehet ajándékozni annak, akinek látszólag mindene megvan? Mit lehet ajándékozni annak, aki saját maga szereti kiválasztani a személyes használati tárgyait? Mit lehet ajándékozni annak, aki úgy tesz, mint akit nem érdekel az ünnepi ajándékozás? Ne hidd, hogy ez lehetetlen küldetés!

Édes ajándékok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Édes ajándékok

A legkedvesebb karácsonyi ajándékok még mindig azok, amelyeken érződik, hogy az ajándékozó odafigyel a megajándékozott személyére. Nem is feltétlenül kell annak kézzel készült tárgynak lennie, ha szeretettel választottuk ki azt.

Az örök kedvenc: a higiéniai csomag

Közelebbi hozzátartozónk kedvenc termékeit és márkáit könnyen kifigyelhetjük, és összeállíthatunk számukra egy-egy ilyen személyes, mégis egyedi csomagot. Férfiaknak a borotvapenge vagy szakállápoló termékek, míg nőknek a kozmetikai szerek többsége pl. - parfüm, arcpakolás - mindig nyerő.

Gourmet-csomag az ínyenceknek

Kézműves sörök, minőségi borok, különleges szószok és szendvicskrémek vagy éppenséggel sajtok és csokoládék is kerülhetnek az ilyen csomagba. A kávé- vagy teaimádók számára is készíthetünk ilyen egyedi ajándékcsomagot.

Szórakoztató ajándékcsomag

Egy pakli kártya, egy gyönyörű vagy különleges kirakó, de a társasjátékok is nagyszerű ajándékok lehetnek a jókedvű kikapcsolódásra vágyók számára. Nagy sláger most a különböző alakzatok és állatok sziluettjeit formázó fa kirakók, amelyek ára elég borsos, viszont ezt különlegességük ellensúlyozza.

Egyedi ajándékok hobbi szerint

Vannak olyan hobbik, amelyek anyag vagy eszközköltsége folyamatos, így az ilyen hobbikat űzők számára mindig van mit ajándékoznunk.
A makramézni és a kötni szerető családtagok mindig hasznát veszik a fonalaknak és az újdonságnak számító eszközöknek, de a horgászok számára is rengeteg fogyóeszközt (horgok, ólmok, etetőanyagok stb.) tudunk pótolni ilyenkor.
A könyvmolyok esetében ugyancsak könnyű dolgunk lesz, csak fussuk át a könyvespolcot, hogy megismerhessük a kedvenc műfajait.

Személyes apróságok

Legyünk figyelmesek egymással az év során, és jegyzeteljük fel azokat a dolgokat, amelyek segítenek bennünket akkor, amikor meg szeretnénk lepni szeretteinket.
Ha új kabátot vett, lepjük meg ahhoz illő kesztyűvel, sállal vagy sapkával. Ha fontos neki, hogy elbűvölő legyen a szilveszteri partin, ajándékozzunk számára a parti öltözékét kiemelő kiegészítőt, ami lehet egy szép ékszer vagy egy elegáns retikül is.

Ha nem tudjuk, pontosan minek örülne a legjobban az, akinek az ajándékot szánjuk, még mindig ott van az ajándékkártya lehetősége. De mindig csomagoljunk mellé valami egyedit is. Készíthetünk bonbonokat vagy karácsonyi muffint, illetve a mindig hasznos házi készítésű szappanok is jó kísérőajándékok lehetnek.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...