2020.10.05. 13:56:50 7319 212

Ideiglenesen bezárja brit és amerikai mozijait a Cineworld
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ideiglenesen bezárja brit és amerikai mozijait a Cineworld.

Mozi és popcorn - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozi és popcorn

"Nem könnyen hoztuk meg a döntést" - mondta el Mooky Greidinger, a Cineworld mozilánc vezérigazgatója.

A Cineworld csütörtöktől ideiglenesen berekeszti működését, ezzel mintegy 45 ezer munkahelyet - 5500 brit állást - veszélyeztetve - írja a BBC.com.

A mozilánc filmszínházainak lezárását azt követően jelentették be, hogy ismét elhalasztották a legújabb James Bond-film bemutatását: november 12. helyett csak április 2-án kerül a mozikba. A film premierje eredetileg 2020 áprilisában lett volna.

Az újabb halasztást a producerek nem hozták közvetlen összefüggésbe a koronavírus-járvánnyal, de közismert, hogy a járványveszély miatt sok országban még zárva tartanak vagy csak korlátozott kapacitással működnek a filmszínházak.

A cég egyelőre nem közölt információt arról, várhatóan mikor nyitja újra 663 moziját.

"A Cineworld továbbra is figyelemmel követi a helyzetet és minden jövőbeli tervről be fog számolni, hogy a megfelelő időben folytassa működését ezeken a piacokon" - mondta Greidinger.

"Úgy gondolom, a Bond-film elhalasztása volt az utolsó csepp a pohárban" - mondta Robert Mitchell, a Gower Street Analytics filmes világra szakosodott elemzőcég igazgatója.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...