2023.08.05. 13:30:48 5509 205

Hurrá, nyaralunk! – 4+1 dolog, amit feltétlenül vigyél magaddal a nyaralásra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

„Ha végre itt a nyár, és meleg az idő…”, nincs más teendők, mint a dolgos, szorgos hétköznapok közepette teljes szívünkkel várni a jól megérdemelt pihenésünket. Persze, a nagy örömködés közepette azért érdemes észnél is lenni, pláne, a pakolási fázisban.

Készülés nyaralásra - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Készülés nyaralásra

Mindegy, mennyire vagyunk rutinos utazók, azért érdemes előtte végiggondolni, hogy mi az, aminek feltétlenül bele kell kerülni a csomagba, ami nélkül elindulni sem érdemes!

„A” lényeg!

Ami nélkül még csak a lakást sem érdemes elhagynod, azok az irataid és a pénztárcád! Az első helyen legyen, ami belekerül a csomagodba, hiszen akár külföldre, akár belföldre mész pihenni, ezekre mindenképpen szükséged lesz! Ami még fontos, hogy az érvényességi idejüket is ellenőrizd az okmányaidnak, mert ha valamelyik már lejárt, az olyan, mintha nem is vinnéd magaddal!

Ne feledkezz meg a védekezésről!

Nagy valószínűséggel nem esős, hűvös időre tervezed a pihenésed, hanem akkor mennél, amikor hétágra süt a Nap! Nos, akkor naptejet, fejfedőt mindenképpen csomagolj magadnak, nehogy napégés vagy napszúrás legyen a kiruccanás vége!

Ha nem akarsz kellemetlen meglepetéseket!

Ha nem valamilyen tartós epilálási módszer híve vagy, nagy valószínűséggel nem úszod meg egy szőrtelenítéssel a nyári „kalandot”. Úgyhogy borotva is mindenképpen kerüljön a csomagba. Sajnos, nálunk, nőknél nem menő, ami a férfiaknál szinte természetes: a nyaralás alatti borostanövesztés!

Reméljük a legjobbakat, de…

Azért egy garnitúra meleg ruhát, zártabb cipőt dobj be a csomagba, nehogy kellemetlen meglepetés érjen az időjárást illetően. Persze, indulás előtt ezzel kapcsolatban is érdemes tájékozódni!

Majdnem olyan fontos, mint az irataid!

Szerencsére, manapság már nem kell külön pakolgatnunk a kamerát, fényképezőgépet, mert egy jobb minőségű telefonnal már remek képeket készíthetünk! Ám a telefon, illetve az ahhoz tartozó töltő mindenképpen kerüljön a csomagba!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...