2018.03.03. 17:45:42 14909 405

Hozd vissza a szerelmet! – Tippek, ha kicsit egyhangúak a napok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, más, vagy más párok hogy vannak vele, de én bizony néha azon kapom magam, hogy csak mennek a hétköznapok, és szinte alig jut időnk egymásra a kedvesemmel. Természetesen nem lennénk meg egymás nélkül, de jó lenne ezt néha-néha, a hétköznapokon is kihangsúlyozni.

Szerelmesek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmesek

Mert alkalmanként jó érezni azt a bizsergést, kezdeti lendületet, amit még a kapcsolat elején éreztünk a másik közelében. Persze, természetes, hogy az évek múlásával, a szürke hétköznapok egymásutániságában, a napi rutinban, fáradtságban a lelkesedés kissé alábbhagy, de bárhogy is legyen, nekünk kell tennünk azért, hogy a szikra megmaradjon, és néha-néha újra fellobbanjon a régi láng köztünk a párunkkal.

Éleszd fel az érzelmeket!

Néhány apróság sokat lendíthet a kapcsolatunkon, úgyhogy hajrá!

Lusti, egész nap!

Ha már gyerkőc van, akkor kissé nehézkes a dolog, de ha mondjuk valamiért a nagyszülőknél töltenek pár napot, használjátok ki az egyik szabad délelőttöt, sőt délutánt is, és ki se keljetek az ágyból! Jöhet az ágyban reggeli/ebéd/vacsora, az egész napos filmmaraton, beszélgetés, vagy az igencsak megcsappant „egyéb tevékenységek”:-) pótlása! Ez a nap legyen csak a Tiétek!

Kedveskedj!

Emlékszel, amikor az elején még édes üzeneteket, szívecskés csokit, vagy a kedvenc édességét rejtetted a táskájába, kabátja zsebébe? Vagy egy szerelmes üzenet várta a hűtőn, vagy a reggeli kávéja mellett? Miért ne lehetne ezeket egy többéves kapcsolatban, házasságban is bevetni? Lepjétek meg egymást ilyen vagy ehhez hasonló apróságokkal! Szívet melengető lesz mindkettőtök számára!

Mondjátok el egymásnak!

Akár a „lusti-nap” keretein belül is lehet egy feladat, vagy csak úgy is. Írjátok össze, mondjuk 5 pontban, mit szerettek a legjobban a másikban, és mutassátok meg egymásnak a listát! Ugye, milyen jó érzés?:-)

Randi, randi, randi!

Mondjuk, az első találkozásotok színhelyén, vagy valami ahhoz nagyon hasonló helyen! Olyan jó lesz majd újra érezni azt az izgalmat, amit az első randevúk alkalmával éreztetek!

Szökjetek el!

Ha megoldható, hogy a gyerkőcök néhány napot nagyszülőknél, barátoknál töltsenek, menjetek el egy kicsit wellnesselni kettesben. Ha csak a szomszédos szállodáig juttok, csupán egy éjszakára, az is sokat dobhat a kapcsolatotok hangulatán!:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...