2018.02.12. 10:58:34 11730 403

Hozd ki a narancsodból a legtöbbet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ki ne szeretné a frissen facsart narancslevet! Íze, illata, vitamintartalma legyőzhetetlen! Nálunk csak nem olyan régen kapott fontos szerepet a citrusfacsaró, főként citromhoz használjuk. De néha-néha azért kedvet kapunk egy kis narancsléhez is, úgyhogy bőszen facsarunk!:-)

Frissen facsart narancslé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Frissen facsart narancslé

Ugyan nem minden nap, mert azért az egy kicsit költséges lenne, és pöttyet fárasztó is, mivel nem elektromos a facsarónk. De ha mégis nekiállunk házilag narancslevet készíteni, akkor aztán igyekszünk az utolsó cseppig kipréselni a levet minden gyümölcsből. Sajnos, nem mindig jön össze, hiába igyekszem, az értékes gyümölcshús, és közte a lé egy része is a héjban marad. Sajnos, citrommal is jártam már így.

Váltsunk dobozosra?

Semmiképpen, inkább vessük be a következő trükköt, hogy az utolsó cseppig ki tudjuk facsarni az egzotikus gyümölcsünket! Hiszen minden cseppje kincs!

Meleget neki!

Még a facsarás előtt mártsuk forró vízbe a gyümölcsöt, néhány másodpercre. Esetleg forró víz helyett a mikróba is betehetjük, de én maradnék a természetesebb módszernél. A meleg hatására a gyümölcshús, a gyümölcs belső része fellazul, és könnyebben kijön a benne lévő értékes nedű!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...