2023.01.23. 10:50:07 6060 262

Hozd el a hütték hangulatát az otthonodba! – Készíts egy forró koktélt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan a síelést még nem próbáltam, és nem is biztos, hogy lenne hozzá bátorságom, tehetségem, de őszinte leszek: a hütték hangulatát szívesen szemügyre venném közelebbről is, és természetesen az ott kapható finomságokból sem lennék rest kóstolni.

Tojáslikőr tejszínhabbal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojáslikőr tejszínhabbal

De elég kevés az esélye, hogy mostanság eljussak a hegyekbe, úgyhogy ha a hegy nem megy Mohamedhez… Vagyis megpróbálom idehozni a hegyi „beülők” hangulatát, és legfőképpen ízvilágát egy tuti recepttel. Kortyolgasd ezt a forró koktélt otthonod kényelmében!

Hozzávalók:

  • 1 tojásfehérje

  • 8 cl tojáslikőr

  • 2 dl tej

  • tejszínhab

  • csokireszelék

  • 1 csipet szerecsendió

A tejet kezd el melegíteni, de semmiképpen ne forrald! Add hozzá a tojásfehérjéből vert habot, óvatosan keverd el a folyadékban. Ezután mehet bele a szerecsendió, azt is keverd bele! Végül öntsd hozzá a tojáslikőrt. Töltsd poharakba, nyomj rá egy jó nagy adag tejszínhabot, szórd meg csokireszelékkel és hörpölgesd! Egészségedre!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...