2015.04.29. 11:28:35 8874 167

Hova menjek május 1-jén? - Programajánló
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A munka ünnepét nemdolgozással tesszük emlékezetessé, ráadásul most egy 3 napos hosszú hétvégét is kapunk, hogy ezt a kellemes semmit tevést vagy éppen kirándulást, koncertre járást, borozgatást és majálisozást háromszorosan is kiélvezzük. A kérdés már csak a hova menjünk és a mit csináljunk lehet. Erre van egy két ötletünk!

Májusfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Májusfa

A teljesség igénye nélkül válogattunk egy-két programlehetőséget szerte az országból.

Ha borozgatnál

Villányi BorZSongás

A villányi borvidéken Palkonyától Siklóson keresztül egészen Villányig szuper programokkal várnak. Lesz itt piknik, főzőverseny, felvonulás, koncertek és természetesen borkóstolás minden mennyiségben.

Eger – Csillag borfesztivál

A Szépasszony-völgyben már április 30-án, csütörtöktől várják az érdeklődőket a négy napos koncert és borkóstoló sorozatra. Fellép többek között a Punnany Massif , The Carbonfools, BonBon 20' és még sokan mások.

Badacsony – „Instant” borfesztivál

Ha május 1., akkor Badacsonyra bizton lehet számítani. A pincesoron végig sétálva az út végére már mindenki mindenkit ismer és mindenki mindenkinek a legjobb haverja. Ha elég kitartóak vagyunk és a sok zsíros kenyér-fröccs kombináció után még bírjuk a sétát, a kilátóból körbenézhetünk és kora este már kótyagos hangulatban várhatjuk a vacsorát. :)

Ha fiús programra vágysz

Budapest : A Nagy Futam

Autós show Forma-1-es pilótákkal Budapest belvárosában – izgalmas programnak ígérkezik. Itt lesz Kimi Raikkönen, Jenson Button, Daniel Ricciardo, Daniil Kvyat, Baumgartner Zsolt és Sebastien Loeb is.

Gyerekekkel

Állatkerti majálisok

Győrben, Veszprémben, Nyíregyházán és Miskolcon sok szeretettel várják az állatkertekben/vadasparkokban a kis állatszerető vendégeket.

Fiatalos program

Pécsi egyetemi napok

A Zsolnay Kulturális Negyedben koncertek tömkelegével várják az érdeklődőket. Többek között Péterfy Bori & Love Band, Kelemen Kabátban, Tankcsapda, Halott Pénz, Ákos, Anna and the Barbies és pécsi zenekarok is fellépnek.

Sportos program

Székesfehérvári Sport Majális

Felvonulással kezdődik és hatalmas izomlázzal végződik. A Bregyó sportcentrumban a nagyszínpad lihegéstől lesz hangos, nem énekszótól, persze tapsolni itt is ér.

Retro Majálisok

Természetesen nem marad el a majális a megyeszékhelyeken, a nagyobb és a kisebb városokban sem. Felvonulások, vursli, kirakodóvásár és jobbnál jobb koncertek várják az érdeklődőket. Szegeden meghallgathatjátok például Pál Dénest, Gödöllőn Tóth Verát, Győrben az Ire Maffiát, Debrecenben a Kerekes Band-et, Mosonmagyaróváron Demjén Ferencet, Szigetszentmiklóson Oláh Gergő, Budapesten a Városligeti Retro Majális és a Tabán Fesztivál várja a zenerajongókat.

Forrás: zene.hu, port.hu, iranymagyarorszag.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...