2020.04.03. 17:23:19 8162 252

Home office divat? – Csak lazán!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan, sokféleképpen próbálták már a pozitív oldaláról megközelíteni a jelenlegi #maradjotthon állapotot. Az első, és talán legfontosabb, hogy bizony a természet is fellélegzik a jó néhány embermentes hét alatt. No, meg az irodai öltözéket is ledobhatjuk!

Melegítő - home office - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Melegítő - home office

Vagy például a családunkkal együtt töltött idő is jót tesz lelkivilágunknak. De ha esetleg egyedül vagyunk, a magunkra fordított időt is eltölthetjük igen hatékonyan, például olvasással, online színházi közvetítésekkel, esetleg kedvenc, vagy régóta az „Ezt egyszer megnézem” listánkon szereplő filmek, sorozatok megtekintésével.

És hogy még miért lehet pozitív ez az otthon gubbasztós időszak? Mert ha otthonról dolgozunk, nem kell bíbelődnünk olyan dolgokkal, mint az aznapi szettünk kiválasztása, smink- és frizurakészítés. Valljuk be, azért ez elég jó dolog, legalábbis egy ideig.:-)

Az öltözködés

A macinaci, a lyukas, kissé (vagy éppen nagyon) kifakult, „otthon még jó lesz” pólók, melegítőfelsők, férfiaknál a „valami felső és egy kényelmes alsónadrág” kombó most virágkorukat érik. A lényeg, hogy kényelmes legyen!

Karanténsmink

No, hát a bőrünk most fellélegzik, az biztos! A reggeli arcmosás után jöhet a kedvenc hidratálókrémed, és egész nap tiszta bőrrel, smink nélkül mehet a munka. Valószínűleg csodákat művel ez a néhány (reméljük, csak) hetes bezártság a bőröddel! Ha olyan szerencsés vagy, hogy van egy kis udvarod, erkélyed, teraszod, ne felejtsd el megnapoztatni alkalmanként tiszta bőrödet!

És a frizura!

Ha azt mondom, hogy ezen a téren nem csak időt, de pénzt is megspórolhatunk? Szerintem ez egy elég kellemes „mellékhatás”!:-) Az, hogy reggelente nem kell tízperceket, fél órákat a frizurád belövésével eltölteni, már felemelő. Egy laza lófarok, egy csat a hajba, és már indulhat is a nap. A „lomboncod” is fellélegzik majd, hiszen nincs hajlakk, zselé, és a hajvasalót, egyéb hajformázót sem kapcsolod be mostanság. És hogy hogy jön ide a spórolás? Kevesebb kence, kevesebb strapa híján még a hajmosások száma is lecsökkenhet ezekben a hetekben.:-) Végülis, ez is egy szempont!

Egyre ügyelj!

Azért a pizsama, kócos haj, csipás szem ilyenkor sem megengedhető!:-) Mi van, ha jön egy váratlan videókonferencia, meeting, és Te ott állsz, vagyis ülsz talpig slamposban? Ha előre tudod, hogy megbeszélés lesz, akkor azért legalább aznap vegyél fel valami inkább munkába illőt, de egy halvány smink, és egy egyszerű frizura sem árt.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...