2015.12.23. 08:00:00 5944 149

Hol a panda? Vajon Te hány másodperc alatt találod meg?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kis ünnepi hangulatú játékra invitálunk, hogy Te se maradj ki a jóból, ugyanis azt a bizonyos pandát keresi az internet a hóemberek között. Neked hány másodpercbe és hány pislogásba telik míg megtalálod a hóemberek között elrejtett pandamacit?

Hol a panda? | Fotó: facebook.com/thedudolf - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hol a panda? | Fotó: facebook.com/thedudolf

A kép nagyon aranyos, és a legtöbben gyorsan megfejtik, és tovább is küldik az ismerőseiknek, ám van aki 15 percig nézte és úgy sem találta meg. Vajon mi lehet a kulcs? Akárhogy is, reméljük, hogy Te jól szórakoztál, és csak pár másodpercig tartott. :)

Forrás: facebook.com/thedudolf

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...