2019.04.02. 15:36:33 10205 397

Hogyan válasszuk ki a megfelelő grillsütőt?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kerti sütőnk vagy grillsütőnk kiválasztásánál több mindent figyelembe kell vennünk. Mennyire fontos a kényelem, például? Vagy a kényelem helyett inkább legyen autentikus? Egyáltalán mekkora helyünk van? A pénztárcánkat mennyire nyitnánk ki?

Grillezés az erkélyen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Grillezés az erkélyen

Ezeket a kérdéseket mind érdemes végig gondolni, amikor a kiválasztjuk a megfelelő grillsütőt.

Gázgrill – Nagyon profi, nagyon drága

Kényelmes használni, és nem büdös, hiszen a grillrácsokra kerülő finomságokat lényegében gázon sütöd meg, és nem faszénen. Kevésbe autentikus, de be kell vallani, hogy nagyon jól néznek ki az ilyen sütők. Kicsit drága mulatság, de hosszú távon is jó.

Elektromos grill – Kényelmes és akár rossz időben is bevethető!

Elektromos grillek többféle méretben és kivitelezéssel kaphatók, ehhez mérten az áruk is széles spektrumon mozog. Nem éppen autentikus, az íze sem lesz olyan, mintha tűzön sült volna, de a célnak végül is megfelel, és ha a fő szempontod a kényelem, akkor válaszd ezt a fajtát. Könnyen mozgatható, egyszerű tisztán tartani, nem kell hozzá tüzet rakni és rossz időben is használhatod.

Raclette – Ha csak a feeling kell, de hely nincs

Kis teraszon sok jó barát, sokféle apró kis csemegét megsüthet magának. Ki-ki az ízlése szerint összeállíthatja a saját kis raklettjét, aztán zene, bor és beszélgetés jöhet, miközben megsülnek az ételek.

Körgrill vagy BBQ

Klasszikus kis grillek, alulra mehet a faszén, fölé a rácsra a hús. Ha egy kicsit profibb a grill, akkor többféle magasságban is elhelyezhető a grill rács. Egyszerűek, mint egy rajzszög, szóval nem igazán foghatsz mellé. Kis helyet foglalnak, könnyűek, mozgathatóak, akár kempingezni is magunkkal vihetjük őket. Léteznek tényleg nagyon kis méretben, vagy nagyobban is. Az áruk alacsony (párezres kiadás mindössze), szóval jó megoldás lehet, ha autentikusan, faszénen szeretnél grillezni, de nincs sok pénzed és/vagy helyed.

Saját építésű

A legszebb és legmenőbb kétségkívül az, ha saját, épített kerti grilled van! Ez nem lesz meg máról holnapra, mint egy körgrill, de hosszútávon érdemes belevágni, de alapos tervezést, utánajárást igényel, így mi is szánunk majd rá egy külön cikket. Olvasd magazinunkat, és hamarosan megmutatjuk neked, hogyan is érdemes saját kezűleg kerti grillt építeni.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...