2022.12.26. 15:43:48 6185 232

Hogy szilveszterkor is ragyogj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néhány nap és köszönthetjük az új évet. Van, aki rendezvényre hivatalos, más baráti társasággal ünnepel és az is elképzelhető, hogy a családdal koccintunk éjfélkor. Bárhogy is legyen, érdemes erre az alkalomra felkészülnünk testileg és lelkileg is. Nem csak a ruhánk és a sminkünk számít, ha jól szeretnénk magunkat érezni. Nézzük, mire figyeljünk oda, hogy az új évet mi is ragyogva köszönthessük.

Csillogás és ünneplés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csillogás és ünneplés

Amennyiben az utolsó pillanatokat is feszélyezetten, rohanva töltöttük a karácsonyi vacsora előtt, akkor érdemes kicsit lazítani, mielőtt a szilveszterre készülünk. Ha tehetjük kapcsoljunk ki, lazítsunk. Néhány órát szánjunk magunkra, legyünk csak egyedül. Egy forró fürdő, egy kevés illóolajjal biztosan jót fog tenni. Hallgassunk zenét, együnk valami laza, de finom ételt, gyümölcsöt és egy pohár bor sem árthat, az sem baj, ha a kádban kortyolgatjuk el. A lényeg a teljes ellazulás és pihenés. Amint tehetjük aludjunk, zavartalanul és amennyi jólesik. Ne állítsunk be ébresztőt, hagyjuk, hogy a szervezetünk annyit és úgy pihenjen, ahogyan azt igényli. Sétáljunk nagyokat a friss, fagyos levegőn. Mozogjunk, tornázzunk, ez rendkívül fontos a szervezetünknek. Ha szeretjük, hogy szép és természetesen barnának látszik a bőrünk télen is, nyugodtan menjünk el szoláriumba. Nem szabad túlzásba vinnünk, de egy-két alkalom nem fog ártani.
Ahhoz, hogy a szilveszterkor viselt elegáns ruha majd ne feszüljön rajtunk és ne érezzük úgy magunkat benne, mint a kötözött sonka, már napokkal előtte gondolnunk kell erre. Ez azt jelenti, hogy igyekezzünk a karácsonyi vacsora utáni időszakot kicsit kevesebb süteménnyel és nehéz, a gyomrot megterhelő ételekkel kevésbé tarkítani. Jobban és könnyebben fogjuk érezni magunkat a bulin, és hát az sem hátrány, ha nem arra gondolunk állandóan, hogy vajon hogyan fogunk a magassarkúban egyensúlyozni, mint egy kisgömböc, majdnem kidurranó pocakkal. Már ettől is feszélyezetten és ingerülten éreznénk magunkat. Így pedig ki tud igazán ragyogóan festeni, mint egy díva?

A ruha kiválasztása sem egyszerű feladat. Fontos, hogy kritikus szemmel végignézd a saját ruhatáradat. Nyugodtan szedj elő mindent és válogasd át a tükör előtt. Fontos, hogy tudd, milyen szín és stílus áll igazán közel hozzád, melyik illik a testalkatodhoz, a személyiségedhez. Ha sikerült döntened és egy régebbi ruhadarabot választasz, az se ejtsen kétségbe, hogy talán már viselted egy másik bulin. Nagyon sokféleképpen lehet egy ruhadarabot viselni, ha az alap megfelelő. Ha megvan a ruha, akkor megfelelően színes, esetleg csillogó kiegészítőkkel fel tudod dobni és úgy meg tudod bolondítani, hogy senki nem veszi észre, hogy ezt a szettet te nem először viseled. Ha nincs meg még a megfelelő viselet, mert nem találunk a szekrényben, akkor sem kell kétségbe esni. Ilyenkor a ruházati boltok megfelelő kínálatából válogathatunk, szebbnél szebbek vannak.

Ne hagyjuk a vásárlást sem az utolsó pillanatra, mert ideges, feszült kapkodás és rohanás lehet belőle. Érdemes erre is elég időt szánni. Ha elhamarkodott döntést hozunk akkor nem csak a pénztárcánk bánhatja a rossz választást, de a hangulatunk is sokat romolhat, ha mégsem sikerült az ízlésünknek megfelelő ruhát megvásárolni. Egy kis odafigyeléssel nagy eséllyel jól fogjuk érezni magunkat szilveszterkor. Ez pedig szükséges ahhoz, hogy mások is észrevegyék rajtunk, hogy mennyire ragyogóan nézünk ki.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...