2017.05.06. 14:33:12 11249 233

Hogy ne legyen necces a necc! – Így viseld a neccharisnyát!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nejlonharisnya sok férfiszív megdobogtatója. A neccharisnya pedig… hajjajj! Az bizony nem csak a szívet dobogtatja meg!;-) Van, aki mindenhez ezt veszi fel, legyen szó nadrágról, szoknyáról. Szexinek ugyan szexi a neccharisnya, de korántsem biztos, hogy mindenhez passzol! Figyeljünk oda, mihez és hogyan érdemes viselni!

Neccharisnya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Neccharisnya

Ezekre figyeljünk, hogy divatosak, ugyanakkor ízlésesek is maradjunk, ha a neccharisnya mellett döntünk.

Így NE viseld a neccharisnyát!

Kerüld a túl sok színt!

Ha valaki olyan bátor, hogy a neccharisnya alá esetleg neonszínű, vagy valamilyen feltűnő színű harisnyát húz, vagy maga a necc pompázik igen harsány színben, az bizony elég bevállalós, de nem biztos, hogy csinos is. Ha neccharisnya, akkor válassz mellé valamilyen semleges, szemnek kellemes színt. A neccből pedig bőven megteszi a fekete!

Kerüld a minit!

Egy szűk miniszoknya ugyan nagyon szexi, ám neccharisnyával viselve kicsit közönséges. Ugyan Julia Roberts-nek jól állt a Micsoda nő című filmben, mi a hétköznapokon maradjunk inkább a kevésbé mini, kevésbé szűk, kevésbé kihívó szoknyáknál, ha neccharisnyát viselünk!

Így viseld a neccharisnyát!

A kevesebb legyen több most is!

Viseld nadrággal, de az apró sort alá ne vedd inkább fel! Így nem csinos, inkább közönséges leszel.

Hordd cipővel!

Ám nem mindegy, milyen cipővel! Legyen zárt a cipő eleje! Ha nyitott orrú „lépőt” húzol hozzá, a kikandikáló rész úgy hathat, mintha lyukas lenne a harisnyád.

Mehet a nadrág alá!

Szakadt farmer alá húzva szexi és kényelmes viselet lehet!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...