2022.12.30. 10:59:06 7199 254

Hogy ne érjen meglepetés! – Így úszd meg a másnapot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre, végre és végre! 2 év után felszabadultan, társasággal búcsúztathatjuk a régit, és köszönthetjük az új esztendőt. Nyilván egy-egy üveg alkohol is előkerül az este, éjszaka folyamán és valószínűleg le is csúszik majd néhány pohárkával. Ha azonban a néhányból jó néhány lesz, na, abból lesz a macskajaj!

Másnaposság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Másnaposság

Hogy ne így legyen, érdemes mértéket tartani és néhány apró, ám annál fontosabb szabályt betartani!

  • Ne csak alkoholt igyál! Az alkohol vizet von el a szervezetedből, többek között ettől fog másnap iszonyatosan fájni a fejed. Úgyhogy érdemes az alkohol mellett, mellé vizet is inni, nem is keveset. Hidd el, így is jól fogod majd érezni magad, viszont könnyebben átvészeled majd a másnapot.

  • Ma este nincs diéta! A szilveszter este amúgy sem arról szól, hogy az éppen aktuális diétádnak, étrendednek megfelelően étkezz. Ám alkoholfogyasztás szempontjából sem mindegy, mivel csillapítod az étvágyad! Jöhetnek a zsírosabb fogások, amik segítségével a másnaposság nem gyötör majd (annyira).

  • Ne keverd! Lehetőleg ne akarj egy este alatt mindenféle italt megkóstolni! Válassz ki egyfélét, és abból fogyassz. Na jó, egy kis pezsgő éjfélkor belefér, de azzal is csak csínján, mert aznap ugyan finom, de másnap nagy galibát tud okozni.

  • Készülj az estére már napközben! Nem, nem arra gondolunk, hogy már reggel egy felessel indíts, hogy biztos bírd az estét! Inkább arra, hogy a hidratálást már napközben kezdd el, vagyis pótold a folyadékot, lehetőleg víz formájában. És – habár fentebb írtuk, hogy ne vonj meg magadtól semmit – ne egyél össze-vissza mindent egész nap. Törekedj a kiegyensúlyozott táplálkozásra ilyenkor is.

  • Ne most pörgesd fel magad! Ha úgy érzed, bebágyadtál, a kávé és a különböző energiaitalok a nem várt eredményt hozzák majd, úgyhogy nem érdemes ezekkel kísérletezned. Ezek ugyan egy kis ideig felpörgetnek, ám vizet vonnak ez a szervezetből, ami csak fokozza a másnapot. Inkább sétálj egy keveset a friss levegőn (jól felöltözve, természetesen), attól biztosan felélénkülsz majd!

  • Mérték nélkül nem megy! Hiába a fenti tippek, ha túl sok alkoholt döntesz magadba, biztosan nem lesz jó vége az estének és egy hatalmas macskajaj leszel az újév első napján!

Forrás: italneked.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...