2017.07.02. 14:42:21 11387 260

Hogy megtaláld az igazit – Így lehet tiéd a tökéletes bikini
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár tavaly tökéletes darabot találtunk, idén már korántsem biztos, hogy viselni tudjuk, mert mondjuk, már nem passzol ránk (természetesen azért, mert sikerült néhány kilót leadnunk:-)), esetleg a bikini anyaga nem bírta a strapát, ezért már nem nyújt túl esztétikus látványt rajtunk.

Bikinis test - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikinis test

Szóval, a megfelelő bikinit megtalálni nem egyszerű, de szerencsére van néhány trükk, aminek a segítségével biztosan a hozzád leginkább passzoló darabot sikerül majd kiválasztanod.

Figyelj a fazonra!

Hiába tetszik egy bikini mintája, színe, ha a fazonja nem passzol Hozzád, felesleges megvenned, mert nem úgy áll majd rajtad, ahogy azt Te szeretnéd. Ha tanácstalan vagy azzal kapcsolatban, mi is állna jól Neked, melyik fazon az, amelyik a legelőnyösebb oldalát mutatja az alakodnak, kérd a szaküzlet eladójának segítségét. Esetleg nézz körül a fehérneműid között, melyik fazonú bugyi és melltartó az, amelyik igazán jól áll és kényelmes is, és bikiniből is a hasonló típusúból válogass! Esetleg teszteld magad itt vagy olvasd el tanácsainkat itt.

Kiárusítás? Felejtsd el!

Ugyan a pénztárcádnak lehet, hogy jót tenne, ha egy kiárusításon szereznéd be az idei nyár kedvencét, de nem biztos, hogy az alakod is hálás lenne érte. Mert a kedvező árú holmik között kutatva hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy melyik szín, fazon áll jól nekünk, és megvennénk olyat is, aminek inkább az ára tetszetős, nem pedig a stílusa. Úgyhogy, el a kezekkel az olcsóságoktól – vagyis, ha szem előtt tudod tartani, mi az, ami jól áll Neked és mi az, ami nem, keresgélj nyugodtan. De ügyelj, hogy ne az ára miatt vegyél meg egy darabot, hanem azért, mert tényleg jól áll.

A szín sem mindegy!

Sokunk hajlamos sötét, fekete színű ruhadarabokat választani magának, hiszen egy-egy sötétebb árnyalat ápol és eltakar. Természetesen nincs ez másként, ha éppen a megfelelő bikinit keressük magunknak. Az igaz, hogy a színekre, mintákra nem árt odafigyelni, de nem biztos, hogy állandóan a sötét színűek közül kell válogatnunk. Mert a fekete valóban slankít, ám csak akkor, ha olyan ruhadarabról van szó, ami minél több részt takar a testünkből – és a bikini bizony nem erről híres.:-) Szóval, bátran variáljunk a színekkel, nem kell mindig a sötét árnyalatok mellett letenni a voksunkat! Amúgy is: egy sötét darab a fehér bőrünkön csak rontja az összhatást.

Ismerd önmagad!

Természetesen nem kell egy sor önismereti tesztet végigcsinálnod, mielőtt elindulsz bikinit venni, viszont azzal nem árt tisztában lenned, mely testrészed az, amely nem tökéletes, és így szeretnél elrejteni a nagyérdemű elől. Kicsit széles csípő? Rövid lábak? Pici cicik? Válassz olyan fazont, ami kihangsúlyozza az előnyös tulajdonságaidat, és elrejti tested azon pontját, amelyen lenne egy kis javítanivaló.

Mások véleménye is fontos, de…

Az ember lánya ritkán indul el egyedül bikinit vásárolni. Rendszerint viszi magával a párját, esetleg a legjobb barátnőjét. Ha mégis egyedül kényszerülünk shoppingolni, akkor az eladó segítségét kérjük. Vagyis, biztosan nem vagyunk egyedül, így a velünk érkező könnyedén mondhat véleményt arról, mi áll jól nekünk. Nagyon valószínű, hogy bármit veszünk fel, minden nagyon jól áll majd. Mert egy kedves, egy barátnő elfogult (vagy csak szeretne hamar túllenni a dolgon:-)). Az eladó, ha nekünk akar jót, megmondja az igazságot. Ha magának, akkor dicsér, bármi van rajtunk. Úgyhogy, a megoldás egyszerű: használd a tükröt! Ha úgy érzed, a felpróbált darab jól áll, ott emel ki és ott takar, ahol kell, jól érzed magad benne, akkor vedd meg. Ha csak azért tetszik, mert mások dicsérnek benne, akkor inkább keress tovább!

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...