2014.04.30. 08:00:00 29206 39

Teszteld, milyen bikini illik hozzád!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha eddig félve léptél be a fehérnemű boltba, amikor bikinit kellett választanod, mert nem tudtad, mi illik az alkatodhoz, akkor ne habozz! Olvass tovább és csináld meg tesztünket, melyből megtudhatod, melyik a legelőnyösebb fazon a számodra. Fussuk át, mi lesz idén nyáron a trendi, majd tesztünk segítségével Te is könnyen kiválaszthatod a hozzád illő bikinit, tankinit, fürdőrucit!

Bikini divat 2014 | Fotó: Glamour.de - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bikini divat 2014 | Fotó: Glamour.de

Fürdőruha divat 2014

Idén minden jöhet, ami színes, mintás, virágos, és minden más is, ami egyszínű. Mindegy, hogy azték-nyomatok, afrikai ihletésű „krikszkrakszok”, egy vidám pöttyös masni, gyönyörű türkiz, vagy csodálatos zöld, 2014-ben menő mindegyik. Sőt, a neonszínek feketével keverve szintén reneszánszukat élik. A magasan szabott bugyik, vagy inkább sortra emlékeztető csodák is újra visszatértek.

Újdonság a pólószerű, de mell alatt végződő felsőrész. De aki igazán barnulni szeretne, nekik megmaradt a klasszikus háromszög forma vagy az ún. bandeau stílusú (pánt nélküli) felső falatnyi, vagy épp szélesebb oldalpántú bikini alsóval. A cut-outs (vagyis emitt, amott ki, illetve megvágott) stílussal az egyrészes fürdőruhák divatja is frissült.

Bikini divat 2014 | Fotó: Glamour.deBikini divat 2014 | Fotó: Glamour.de

Várjuk együtt a nyarat a Mercedes-Benz Divathéten készült színesebbnél színesebb fürdőruhák képeivel és „A” bikinis teszttel!

Melyik fürdőruha passzol hozzád? Teszteld!

1) Melyik állítás jellemző Rád farmervásárlás közben?

a) Gyakran a farmer a csípőmön szűk.

b) Nem áll jól a farmer, mert az alakom nem elég nőies hozzá.

c) Sok farmer a hasamnál túl szűk.

d) Majdnem minden farmer jól áll nekem, főleg a testhez álló.

2) Egy bikininek…

a) …a széles csípőmet kell optikailag kiegyenlítenie.

b) …a fiús alakomat kell nőiesebbé tennie.

c) …a problémás területek, főként a hasamat kell elrejtenie.

d) …jól kell kinéznie és a nőies idomaimat még jobban kiemelni.

3) Mi a legnagyobb probléma bikini vásárlás közben?

a) A széles csípőm bikiniben még „súlyosabbnak” hat.

b) Gyakran bikiniben túl fiús vagyok.

c) A téli hurkácskáim nem illenek a szűk bikinikhez.

d) Nagy a választék és nem tudok a sok közül egy modell mellett dönteni.

4) Mit jelent Neked a sport?

a) Néha-néha rendben van egy kis mozgás, de nem rendszeresen.

b) A sport nagyon fontos számomra a fittségem megőrzéséhez.

c) A sport gyilkosság!

d) A sport örömet okoz és különösen fontos a jó alak elérése érdekében.

5) Melyik alkat jellemző leginkább Rád?

a) A combom, popsim és a csípőm valamivel szélesebb.

b) Relatív egyenes testalkat.

c) Kerek pocak és kerek csípő.

d) Karcsú derék.

6) Mi jellemző leginkább az öltözködési stílusodra?

a) Az elegáns és laza között van.

b) Sportos.

c) Kényelmes.

d) Kihangsúlyozza az alakomat.

7) Melyik jelző illik a legjobban a testfelépítésedre?

a) Normális.

b) Kidolgozott.

c) Néhány kilóval több.

d) Darázsderék.

8) 2 hét múlva egy vízparti nyaralásra mész. Elérted már a megfelelő bikini alakot?

a) Még egy picit dolgoznom kell érte.

b) Nagyos sportos vagyok, így emiatt nem kell aggódnom.

c) Nem. De egy kis pocak nem zavar.

d) Egész évben „bikini-formában” vagyok.

9) Első alkalommal viseled az új bikinidet. A legnagyobb félelmed az, hogy…

a) … az alsórész nem passzol, mert abból túl kicsit tudtál venni.

b) … a fürdőbugyi fürdőzés közben lecsúszik rólad.

c) … a pocakod kibuggyan a nadrágból.

d) … a felsőrész nem illeszkedik jól és a tartalma kicsusszan.

Eredmények

Bikini divat 2014 | Fotó: Glamour.deBikini divat 2014 | Fotó: Glamour.de

Ha a legtöbb válaszod „a”

Kerek és széles csípő Széles csípővel is tündökölhetsz bikiniben! Az alakod leginkább egy szép körtéhez hasonít: vékony derekad van, de ehhez hangsúlyos csípőd, popsid és combod. Válassz olyan bikinialsót, aminek az oldalpántja nem szélesebb, mint 3-4 centiméter. A sort fazonú bugyi számodra nem jó választás, mert a csípődet még erősebbnek mutatja. Az alakodhoz legjobban passzoló alsó színe nem hivalkodó és mintától mentes.

A tankini számodra ugyancsak jó választás lehet. Egy jól kiválasztott tankini-top és bikini alsó segít formálni az alakodat. Épp ezért jó ötlet számodra egy csinos egyrészes fürdőruha is. Viszont ha a széles csípődhöz viszonylag kis mellekkel áldott meg a sors, akkor az előbbi javaslat nem Neked szólt, hiszen az egész fürdőruhák erősítik a körte formát.

Extra tipp:

Viselj pánt nélküli (ún. bandeau formájú) bikini felsőt, hogy arányosabbnak tűnjön az alakod. Ez akár lehet mintás is, így a „kiegyenlítő hatása” a keskeny felsőtest és a szélesebb csípő közt még jobban érvényesül.

Ha a legtöbb válaszod „b”:

Egyenes „csőalkat”-sportosan fiús

A derekad egyenes, illetve a csípőd és a vállaid sem sokkal szélesebbek. Hogy optikailag egy nőiesebb testalkatot kapj, a „körte” lányokkal ellentétben Neked hangsúlyoznod kell a csípődet. Ehhez kitűnő választás a sort fazonú, vagy az alacsony szabású bugyi. Fodrokkal, oldalkötővel, vagy egy széles övvel díszítve az alsórészt, máris a figyelem középpontjába kerül a csípőd. A keresztbecsíkozás vagy a durva minták csak erősítik ezt a hatást.

Egy szexin megkötött strandkendő vagy áthajtós szoknyácska még inkább kiemeli a csípődet. Vagy a másik megoldás az, hogy tereld el a figyelmet a keskeny testrészről: egy merész, oldalt kivágott „egybe” fürdőruha tuti siker. Bátrabbaknak: a monokini hangsúlyozza a csípőt és a melleket, láttatja a derekat és ezzel még nagyobb hangsúlyt ad az alaknak.

Extra tipp:

Hogy elvond a figyelmet a csípődről, viselj feltűnő bikini alsót egyszerű, kényelmes felsőrésszel.

Ha a legtöbb válaszod „c”:

Kicsi pocak

A Te testalkatodat hívják alma típusnak. A kerekség kétség kívül a hasra és a csípő területére vonatkozik. De ezzel semmi gond! A kis pocak néhány tipp segítségével jól elrejthető. Idén ebben nagy segítségedre lehet a tankini, a bikini és a top kombinációja: a felsőrész eltakarja a pocit és leszorítja a kis párnácskákat. Továbbá a tankini kihangsúlyozza a dekoltázst és elvonja a figyelmet a hasról. De Neked találták ki a vidám színekben és mintákkal pompázó egyrészes fürdőrucikat is.

Bikini alsó választáskor törekedj arra, hogy a bugyi oldalt ne túl magasan végződjön, ne viselj tangát, és sportos stílusú alsót se. Ha van, a nadrág megkötője kerülhet egy picit magasabbra. Egy drapp színű szalag vagy megkötő segíthet, hogy a pocak optikailag kisebbnek tűnjön.

Extra tipp:

A sötét mintás anyagok, például a nagyméretű virágminták, körök vagy hosszú csíkok elvonják a figyelmet a problémás területekről. De vigyázat! A keresztbecsíkozást nem Neked találták ki-ez csak nagyítja a pocit. A lapszoknya vagy a strandkendő is illik az Hozzád-eltereli a figyelmet a kerekded formákról és kiegyensúlyozza az alakodat.

Ha a legtöbb válaszod „d:

Homokóra alkat

Igazából no comment - Neked bizony tökéletes bikini alakod van (és ezért sok irigyed is :))! A derekad vékony, a vállaid és a csípőd egyforma széles, az alakodnak gyönyörű nőies vonásai vannak. Ezért az összes típus közül Neked van a legkevesebb gondod bikini vásárláskor. Minden jól áll, viselj apró bikinit, nőiesen szabott egyrészes fürdőruhát vagy tankinit. A színek, mint a piros, az orgonalila, az arany, a zöld vagy a sárga idén ismét divatba jöttek.

Extra tipp:

Figyelj a tartásra! Mert akinek görbe a testtartása, az a legszebb bikiniben sem tündökölhet.

Forrás: glamour.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...