2016.06.28. 13:47:45 10002 217

Megtalálni A Nagybetűs Fürdőruhát két könnyű lépésben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már itt van a strandidő, hívnak minket a barátnők, barátok a vízpartra, de még nem találtuk meg az igazi fürdőruhát? (Zárójeles megjegyzés: E sorok írója ugyanebben a cipőben jár.) Ha szem előtt tartunk pár szempontot, és úgy vágunk neki a keresésnek, olyan fürdőruhát fogunk találni, ami illik hozzánk, kiemeli azt, ami a legelőnyösebb rajtunk, és ezért csodásan fogjuk benne érezni magunkat.

Fürdőruha | Kép forrás: lascana.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőruha | Kép forrás: lascana.hu

A különböző típusú, alkatú nők mind szépek a maguk módján. Érdemes azzal kezdeni, hogy tisztázzuk, milyen alkattal rendelkezünk.

A sportos, karcsú nőkön mind a bikini, mind az egybe részes jól áll. Ez utóbbinál olyan változatra érdemes “vadászni”, amelyiknek nincs hosszúkás betétje elöl - és esetleg hátul - más színben, mintában mint az oldalrész. Ez a hosszító betét karcsúsít, nyújtja az alakot; ha valaki eleve slank, az akár túl vékonynak is tűnhet benne.

A homokóra alakúak is bátran szavazhatnak a bikinire, egy kicsit is karcsú derékkal csodásan fognak mutatni benne. A körte alakúak, akik alul terebélyesebbek, de felül karcsúbbak, szintén a bikinit szokták választani. Ha alma alakúak vagyunk, vagy a most szuper divatos plus size modellekre hasonlítunk, akkor az egybe részes fog rajtunk szebben mutatni, ezen a vonalon érdemes tovább haladnunk.

A trikini, azaz a félig két-félig egybe részes, ravasz pántokkal rendelkező verzió felhívja ránk a figyelmet, elsőként ezt gondoljuk át, szeretjük-e, ha a strand többsége minket néz. Ha alma alakúak vagyunk, akkor is jól állhat rajtunk ez a szett.

Mindez nem jelenti azt, hogy telt formákkal kerülnünk kell a bikinit: nyugodtan csapjunk le rá, és süttessük magunkat minél nagyobb felületen! Viszont ha feszengenénk benne, nem érdemes erőltetni, mivel a lényeg vész el: hogy jól érezzük magunkat.

Aki bikinit szeretne, az eldöntheti, merevítős, push-up felsőben szeretne-e mutatkozni, ami megemel, tartást ad, vagy háromszög fazonra, nyakba akasztós változatra szavaz, amelyek nem tartják meg a kebleket, fiatalosabbak, lazábbak.

Választhatjuk például a tankinit is - ez egy fürdőruha alsó és egy lenge trikó - , amely azoknak a legideálisabb, akik nem szeretnének testhez feszülő egybe részesben sem mutatkozni.

Tankini | Kép forrás: lascana.huTankini | Kép forrás: lascana.hu

Ha a hasunkkal, hátunkkal nem barátkoztunk meg, ebben nagyon komfortosan fogjuk érezni magunkat (bár vannak alakformáló, hasleszorítós egybe részesek is). Vannak mell alatt szabott, melleket kiemelő verziók is, azaz a tankini is lehet nagyon szexi. De akár kis szoknyás fürdőruhát is találunk a kínálatban.

Ha megtaláltuk a megfelelő fazont, válogathatunk a szabás típusok közül: nagyon kivágott, sokat megmutató, és visszafogottabb minden típusban megtalálható.

Ha sportolni is szeretnénk, és fontos, hogy gyorsúszásnál is rajtunk maradjon a fürdőruha, legyünk óvatosak pár típussal. A nagyon kicsire szabott fürdőruhák elcsúszhatnak, a megkötős bikinik kikötődhetnek vagy kilazulhatnak, és a sok fodor, rojt sem előnyös - ezek inkább a parton mutatnak jól, ahol csábossá tesznek minket.

Utolsó lépésben választhatunk a mostani nagyon szép, etno hatású minták közül, vagy egy/két színű fürdőruhára is szavazhatunk.Érdemes szem előtt tartani, hogy fehéret csak nagyon jó anyagút vegyünk, hogy ne látsszon át vizesen; a bátrabbak viselhetnek neonszíneket, és garantált, hogy a klasszikus fekete színnel sem fogunk mellé.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...